изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:14 EEST
КАВАРНА ПОСРЕЩНА РЕТРО АВТОМОБИЛИ    
Любопитно

В петък Каварна бе част от маршрута на ретро рали, организирано от Ретро клуб \"Варна\", съобщиха от пресцентъра на общината. 52 автомобила са пристигнали в рок-столицата от Златни пясъци, след скоростна отсечка между Балчик и Каварна и се разположили в центъра на морския град.

PN 206-12 PN 207-12



Стари, но в перфектно състояние возила от България, Румъния, Англия, Белгия, Гърция и Дания, се радвали на огромен интерес от страна на каварненци и гости на града. Най-старото превозно средство, което е част от ретро  ралито е \"Рено\" от 1930 година, допълват от кметството.

Три специални награди е връчил кметът на Каварна Цонко Цонев на отличени автомобили - \"Фолксваген\", \"Бентли\" и \"Лотос\", добавят още от пресслужбата. Оттам споделят споделят и любопитната подробност, че \"Лотос\"-ът е от Англия и е управляван от 75-годишната Алисън Крот. Дамата, която притежава колата от 37 години, е кормувала от Англия до България, а неин навигатор е съпругът й.

След двучасов престой и множество снимки на площада в Каварна, автомобилите потеглили за нос Калиакра, а последна спирка в петъчния им маршрут е било каварненското голф игрище \"Трейшън клийфс\".

В събота участниците в ретро ралито направиха пробег между Варна и Девня, където бе демонстрирано майсторско управление. НДТ

 


Сходни връзки

КАВАРНА ПОСРЕЩНА РЕТРО АВТОМОБИЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.43 секунди