изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:11 EET
Заловиха водопроводчик педофил по време на секс с дете    
Ред и сигурност
Водопроводчикът Богомил Георгиев попадна в полицейски капан, докато прави секс с 13-годишна девойка от Кюстендил. Той бил задържан в района на язовир “Дренов дол”, на околовръстния път на града в посока София, след двумесечно наблюдение .


В началото на март тази година получихме първия сигнал, според който мъж тормозел младо момиче по телефона, предлагайки му секс, обясниха пред "Струма" криминалистите от областния град. По време на разследването те установили самоличността му, както и че, говорейки с момичетата, Богомил се представял за много по-млад.

Не е нещо особено, дори не е красавец, има боядисана коса и младее, но ако го видя на улицата, няма да му обърна внимание, разказа прокурорка, зърнала случайно Богомил Георгиев, докато текат следствените действия с него. Познавам го като гражданин по физиономия, но никога не съм знаела къде и какво работи, заключи магистратката.

Според ченгетата Георгиев имал определен интерес към млади момичета на възраст между 11 г. и 13 г., а в телефона му били открити номерата на поне 7 девойчета.

Не ги примамвал с пари, нито с подаръци, просто е сладкодумен и умее да кара младите момичета да се чувстват големи, казаха разследващите. С едно от децата сексуалната връзка била от година. През това време Борислав настоявал момичето да му намира и други млади девойчета, харесал и 11-годишно момиче, нейна позната, за която настоявал да се "присъедини към тяхното удоволствие", са част от подробностите за действията на педофила.

Водопроводчикът звънял най-често на млади момичета, чиито семейства познавал, тъй като бил викан да им оправя аварии. Георгиев именно така набелязвал жертвите си и стигал бързо до младите момичета. Богомил бил еднакво настоятелен към момичетата, чиито семейства познавал, и към тези, на които имал само телефонните номера.

По време на ареста от къщата му в кюстендилския квартал "Колуша" и от джобовете му са иззети 2 мобилни телефона, в които бил записал множество снимки и клипове с порнографско съдържание, като едно от непълнолетните момичета присъства в няколко от тях.
http://www.blitz.bg

Задържани са двама мъже за детско порно

Педофил изнасилвал момиченца, съставил списък с 1000 жертви

СКАНДАЛНО: Отец Андрей: Архимандрит Гервасий ми прави само френска любов, защото имал хемороиди

Вивиан Костова: Присъствах на скандалната оргия на Стоян Златния!

Дядо мастурбира гол, докато 9-годишни деца го галят

Час по порно след уроците в клас

РЕШЕТКИ ЗА ПЕДОФИЛ

14-годишна спечели бас след секс маратон със 100 мъже /18+/

 


Сходни връзки

Заловиха водопроводчик педофил по време на секс с дете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди