изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:29 EET
Богати мъже треперят от секскомпромати    
Ред и сигурност
Прокурор, кмет и общинар завършвали деня си с ръчен “хепиенд” от ВИП масажистки


Операция по залаване на хероинови дилъри доведе до неочаквани и скандални разкрития. При специализирана операция на НСБОП бяха ударени бардаците „Релакс” с представителства в Бургас, Варна и София. Разработката тръгва след постъпила информация, че софийски дилъри са влезли във въоръжен конфликт с морските си колеги заради опит да ги изместят в наркоразпространението, и по-специално в снабдяването на клубове за платена любов.

Миналата сряда центърът на Бургас става арена на истински екшън с еротични елементи. Точно в 11,30 ч пред входа на жилищната кооперация на ул. “Константин Фотинов” № 29 се появяват въоръжени до зъби спецполицаи. Дегизираните с качулки и бронежилетки ченгета започват да разбиват металната врата на втория етаж, където на звънеца с миниатюрни букви пише “Студио за масаж “Релакс”, и нахлуват вътре.

Гледката, която се разкрива пред ченгетата, е твърде деликатна – две 18-годишни момичета се вихрят в лесбийски полов акт, а край тях лежи, окован с белезници за леглото, 63-годишен мъж. Похотливецът изпада в шок – ченгетата са нахлули в сюблимния момент - точно когато мацките започват да... уринират в устата му! Оказва се, че перверзникът е доста богат и е един от редовните клиенти на бардака, устроен в сърцето на Бургас да задоволява всякакви извратени прищевки на заможните си посетители. 63-годишният мераклия е толкова сломен, че набързо

склонява да „изпее” всичко пред ченгетата

но със сълзи на очи ги заклева името му да остане анонимно за медиите. Бизнесменът бил още по-ужасен, когато научил, че имало поредица от записи, на които било запечатно как проститутките го задоволяват. Той разкрива пред ченгетата, че „заведението” предлага екстри, за които обикновеният българин дори не може да си представи, че съществуват – както като аксесоари и сексиграчки, така и като майсторство на индивидуалната или групова услуга.

Освен двете мадами и техния клиент по време на арестите в бардака е и една от знаковите фигури на подземния свят по Южното Черноморие - известният бургаски наркодилър Тодор, по-популярен с прякора си Бохо. Наркопласьорът отишъл в публичния дом, за да достави на една от проститутките редовната й доза хероин. Има поръчка и за малко амфети. В момента на ареста Бохо „си плакне очите” с извратената сцена – гледа как

„прясното агнешко” уринира в устата на дъртия „пръч”

За публичния дом в сградата до ресторант „Китайска луна“ в Бургас се знае отдавна. Той е известен като любовното гнездо за мъжете с дебели портфейли и влияние в Бургас. В скъпоплатеното свърталище за ласки случайни мераклии не се допускат.

По времето, когато дегизираните ченгета щурмуват бардака на улица „Константин Фотинов” № 29, няколко групи спецполицаи атакуват и други помещения за сексуални услуги, маскирани като клубове за масаж, в София, Бургас и Варна. Те предлагали сексуслуги на богати бизнесмени, общински съветници и магистрати. Зад всички тях стои 34-годишния Владимир Ципищук от Бургас.

Фирмата му е регистрирана в Несебър. В доходоносната си дейност бизнесменът-сводник привлича и 36-годишния си авер Ивелин Илиев. В различни жилищни кооперации те наемали помещения, които функционирали като клубове за масаж с наименованията ”Релакс” и „Екзотик”.

Двамата партньори в “щастливия бизнес” пускали в книжното и електронното издание на вестник „Ало, Бургас” обяви за свободни работни места за масажистки, като в тях са посочени няколко телефона и снимки на голи момичета.

Установено е, че клиентите си запазвали час по телефона и са посрещани в интимна атмосфера с горящи свещи. Предоставяна им е услугата еротичен масаж с така наречен „щастлив край”, при която клиентът получавал сексуално удовлетворение единствено чрез масажни действия. По 50, 70 и 90 лева са били стандартните сеанси, при които една или две мадами “оправяли ръчно” клиентите си. За по-сериозно обслужване таксата била над стотарка. ВИП клиентите като извратеняка, спипан по време на акцията, били на специален абонамент. Установено е, че мераклиите си запазвали час по телефона и са посрещани в интимна атмосфера с горящи свещи. Любопитното в случая е, че голяма част от клиентите са се ползвали с особен статут. За най-сериозните посетители са се издвали специални "златни" карти.

Те са били само за отбрани хора от елита

Чрез тях баровците са ползвали намаления, които са достигали до 50 процента. Така например за стандартен секс тарифата падала от 120 на 60 лева. Същото важело и за фелацио, което вървяло 80 лева. За редовните клиенти и то падало наполовина. Най-скъпа била тарифата за наем на едно момиче от повече мъже. В такива случаи сумата била 500 лева за цяла вечер “пълна програма”.

Ако мъжете обаче били от ВИП контингента, ползвали дамата само срещу 250 лева. Най-странният случай в разбитите публични домове бил преди два месеца. Тогава трима грузински бизнесмени пристигнали и пожелали нестандартен секс. Той се изразявал в това момичетата да ги обслужват с... вибратори. За удоволствието да бъдат "работени" от млади дами грузинците платили общо 1000 евро.

Заведенията в Бургас носели много добри печалби на своите собственици. Според предварителните изчисления

оборотът им бил над 120 хиляди лева на месец

Повече от половината от тези пари оставали печалба за баровеца.

Владимир Ципищук е отдавна познат в ъндърграунда като Големия Марсианец. През 2003 година той бе сред първите осъдени наркопласьори в Бургас. Тогава Владимир получи 15 г. затвор и 100 000 лв. глоба за притежание на 180 дози хероин. Брат му Петър отнесе 10 г. решетки.

Името на Ципищук се свързва и със структурата на Митьо Очите. Смята се, че той е бил негов бригадир за районите в центъра на града и Пристанище Бургас. Тогава Очите контролираше целия бизнес с дрога и Владимир му се отчитал с 40 процента от приходите в своя район. Бил е опандизен, след като го заловили по сигнал на внедрен информатор на полицията. След като е освободен предсрочно от затовра, той отново влиза в крими средите и подхваща бардаците в Бургас, София и Варна.

След акцията Районният съд тихомълком е гледал мярката за неотклонение на Ципищук и Илиев и засега те остават в ареста. Освен тях са задържани общо 15 лица, от които 11 са момичета на възраст между 18 и 22 години. До момента е констатирано, че мъжете наели общо 14 момичета, използвайки ги за развратни действия независимо от съгласието им. Срещу Ципищук и Илиев са повдигнати обвинения за склоянаване към проституция и трафик на хора, за които законът предвижда съответно от 1 до 6 г. затвор и глоба от 5000 до 15 000 лв. и от 2 до 8 г. затвор с глоба от 3000 до 12 000 лв.


ОБЯВИТЕ

„Ела при нас, за да изпълним и най-съкровените ти желания. Ние сме квалифицирани масажистки, които биха направили всичко, за да те накарат да се почувствате като цар. Красиви сме и сме секси и искаме да те поглезим!!! Ще дадем всичко от себе си, за да останеш доволен. Предлагаме ти класически и релаксиращ масаж за един час в комбинация с древни еротични техники, които ще ти покажат какво значи да си на седмото небе.

Единичен масаж от 11:30 до 14:00 – >40 лева /след 14:00 – >50 лева
Двоен масаж от 11:30 до 14:00 – >50 лева /след 14:00 – >60 лева

Попитайте ни и за нашите специални екстри!!!!! Деси и Гери”


КЛИЕНТИТЕ

Първи живущите в блока усещат, че на студиото за масаж „Релакс“ не му е много чиста работата. В сградата започва да се коментира, че съжителстват с публичен дом. Комшиите на любовното свърталище решават да направят подписка за ликвидирането му, но се страхуват – все пак не става въпрос за обикновен вертеп, а за „представителен” – от уменията на секстигриците се възползват доста мъже от елита на Бургас. Живущите в блока често виждат как по стълбите за втория етаж се качват добре познати лица от хайлайфа. Сред клиентите на скъпоплатеното гнездо за ласки се нареждат дори много известен бургаски прокурор, кмет на малко населено място близо до Бургас, както и популярен общински съветник от местния парламент.

Бургас - София,
Марина ШИВАРОВА,
Георги ИВАНОВ
http://www.blitz.bg

Кърджилова и Донков в скандално видео

Венета Райкова в порно с прокурор?

Крият смъртта на гейактивист, разполагащ със списък на "меки китки" във властта!

Порноактрисата Виктория-Радина: Сгодена съм за Маргина, искам дете от него

Веселина Томова: Велин Хаджолов призна, че Патрашкова е измислила секскомпромата срещу Цветан Цватенов

Фелациото на Витомир Саръиванов е по-голям скандал от порното на Хари и Сиана

Секскомпромат за герои от "Стъклен дом". Подвизите на младата гвардия Хари и Сиана

 


Сходни връзки

Богати мъже треперят от секскомпромати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди