изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:23 EEST
Катя Генева и Кристина Димитрова директно от Милано на Модна фиеста Албена    
Туризъм

Топдизайнерката на модна къща Юнона, Катя Генева и нейният модел известната певица Кристина Димитрова, пристигат от Милано, веднага за фиестата в Албена. Там те заснеха последната фотосесия на певицата, вдъхновени от стария град, старото кино и световната мода.

PN 227-12 PN 228-12



Снимките бяха при катедралата Дуомо,  района около ул. Монтенаполеоне и ул. Дела Спига, квартал Навали – до каналите, художествената Академия Брера, където е сърцето на модната индустрия. В историческия център са много от забележителностите на града, вдъхновили дизайнерката за предстоящата колекция за фиестата.

Нови ярки, свежи цветове, изчистени силуети, впечатляващи форми и младежка свежест - това са акцентите на дизайнерите за сезон лято 2012.

Дамите са съвременни лолити с къси поли и панталонки, под които проблясват къси клинове в сигнални цветове с дантелени краища, с много високи обувки и впечатляващи с изработката и фантазията на дизайнерите аксесоари.

Цветни геометрични принтове, мозайки, ярки коприни и блестящи бижута създават допълнителна атмосфера, която отвежда зрителите на пътешествие, изпълнено с чувственост, екзотика и изненади.

Кристина Димитрова ще открие фиестата на брега на морето, облечена с облеклата на Юнона, а след нея щафетата ще поемат спиращите дъха мъже от Максимус, които ще танцуват голи, само по вратовръзките и коланите на Ан Джи. Танцът им ще представлява игра на цветове, вдъхновени от отблясъците на слънцето, твърди дизайнерката на аксесоари Ангелина Данова.

Не сме забравили и истинските мъже, които предпочитат освен коланите и стилните мъжки ризи и вратовръзки. За тях Иван Иванов от Ивенти привнесе луксозния шик на Виена. Новите две линии са характерни с елегантната си линия, с блясъка и с чувствеността на детайла. Те се разпознават безпогрешно, благодарение на специалното внимание към цветовете, детайлите, перфектните кройки, финеса и качеството.

 

МОДНА ФИЕСТА

 


Сходни връзки

Катя Генева и Кристина Димитрова директно от Милано на Модна фиеста Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди