изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:19 EEST
Мис България 1999 Виолета Здравкова: Направиха ме платена проститутка! ВИДЕО    
Интервюта Мис България 1999 г. Виолета Здравкова напоследък отново влезе в хорските усти. Появи се информация, че въртяла собствен център за естетична медицина, имала и нови цици… Зад всичко това, естествено, светските клюкари заподозряха и нов заможен мъж. Репортер на “ШОУ” реши да почерпи информация от извора и разговаря със скандалната миска и „ВИП брадърка”.



- Вярно ли е, че имаш център за естетична медицина?
- Управител съм на центъра, но не съм негов собственик. Знам, че ми отива да имам собствен бизнес и мъж милионер, но нямам!

- Разбрахме, че си сложила нов бюст. Махнала си „кредитния”...
- Моят “нов” бюст е отпреди 5 години! Имах проблем с предишния - оня, прословутият, който си сложих, взимайки кредит. Имплантите бяха капковидни и се извъртаха, като спях. Сега си сложих кръгли и всичко е наред. Не ми е гърмял силиконът! Дъщеря ми ще тръгне вече абитуриентка и още ще се говори за моя бюст на кредит! Всъщност аз направих един много добър бизнес план тогава. Получих предложение да се снимам в “Плейбой”. Година преди това бях родила и кърмих, бях във форма, но не си харесвах гърдите.

Взех кредита от банката в 12 ч., в 2 след обед си сложих циците

и след две седмици бях на корицата! Даже още не ми бяха махнати лепенките и шевовете, да е жив и здрав фотошопът!

От хонорара от списанието си върнах кредита и ми останаха пари и да си гледам детето. Някоя жена да е правила по-добър бизнес план?!

Аз съм блондинка под прикритие

А не като тези, дето с последните пари си купуват една кола и чакат някой да ги почерпи по заведенията. Никога не съм разчитала на мъж да ме издържа! После защо не мога да си хвана свястно момче?! Пресата ме направи едва ли не платена проститутка!

Сега пък като ти кажа, че новият ми бюст е направен с 10-те хиляди лева, които спечелих в “Сделка или не”, пак няма да бъда разбрана! Да, с парите от “Сделка или не” направих новия си бюст!

- Значи на теб никога мъж не ти е купувал кола, апартамент…?
- Моят бивш съпруг ми купи кола. Но кой мъж няма да купи на съпругата си кола? - Това са съвсем нормални неща. Живея в ново жилище от две години. Дядо ми даде една сума - трябваше да си купя един малък апартамент и да се завра в него цял живот. Не че не съм благодарна, но не се задоволих, изтеглих още толкова кредит и вложих всичките пари в една стара “тухла” със страхотна гледка. За да мога да направя ремонт и да го обзаведа, си продадох чисто новия автомобил, който мъжът ми остави след развода. След това го продадох на двойна цена, върнах си кредита и купих сегашния апартамент. Също като с бюста - видях, че това работи!

Започнах да работя на 24 години – пак дядо ми помогна да си купя фризьорския салон, аз съм завършила фризьорския техникум. Сега съм на 35 и се чувствам перфектно. Жената след 30 е в най-добрата си форма, но мъжете над 30 са прекалено стари, за да го разберат. Затова сега ме харесват повече по-млади момчета – те могат да ме оценят – така излиза! А аз през живота си

нямам мъж, на който да съм изневерила

Реша ли да бъда с друг, аз оставам с него.

- Да, но ти дълго време си падаше по по-възрастни мъже...
- Не съм си падала по по-възрастни мъже – просто бащата на детето ми, Трайчо Трендафилов /Манекена – б. а/ беше по-възрастен, както и бившият ми съпруг Румен Лазаров. Но пък те никога няма да спрат да означават много за мен. Единият ми направи най-големия подарък, който един мъж може да направи - дъщеря ми Даная. Другият ми беше съпруг и в момента е най-добрият ми приятел. С Румен бяхме женени 1 година, но сме били заедно само 4 месеца.

- Защо се разделихте толкова скоропостижно?
- Просто в един момент видях, че моята любов вече не го прави щастлив. И двамата решихме, че е по-добре да се разделим. И двамата стигнахме до извода, че е било грешка. Просто сме развалили връзката си. А и един сериозен човек, който си е стъпил здраво на краката, да го наричат “мъжът на Виолета Здравкова” не е само смешно, а и обидно...

- А Тошо Тошев?
- Не искам да говоря за някой, който много отдавна не съществува в живота ми по никакъв начин. С Тошо Тошев се запознахме покрай снимките ми като “Момиче на времето” във в “Труд”. Били сме си полезни в един период и това е…

- Какви са отношения ти с бащата на Даная Трайчо Трендафилов? Преглътна ли я жена му?
- И аз самата не знам как бих реагирала, ако мъжът ми доведе дете от друга жена... Трайчо и съпругата му Люси вземат Даная през събота и неделя. Тя вече е на 9 години. Сега през ваканцията ще бъде при тях по-дълго време. Даная страшно много харесва Люси.

- Вярно ли е, дъщеря ти е викала “майко” на съпругата му?!
- Няма такова нещо - Даная си има една единствена майка! Но това, че безкрайно много я уважава и търси нейната компания, е така. Не можеш едно дете да го спечелиш насила. Дъщеря ми сама иска да се вижда с нея!

Като й се скарам аз, тя казва: “Отивам при Люси!”

Даная знае, че Люси и Трайчо са семейство, че има брат. Тя знае, че има две семейства.

- Много широко скроени сте всички...
- А да живеем в омраза ли? Всеки има право на прошка и всеки има право да я поиска.

- Наскоро стана ясно, че Трайчо Трендафилов се бори с рак на лимфните възли...
- Не мога да коментирам здравословното състояние на бащата на детето си по простата причина, че Даная вече може да чете. Баща й претърпя операция и сега се възстановява.

- Появи се информация преди време, че е арестуван заради някаква имотна измама?
- Една моя приятелка ми изпрати информацията. Стреснах се и се обадих да го попитам, но той се оказа не в ареста, а вкъщи. Пресата понякога може да те докара до лудост! С него не сме обсъждали това, защото не се виждаме.

Виолета Здравкова - Мис България 1999 г. Виолета Здравкова - Мис България 1999 г. Виолета Здравкова - Мис България 1999 г.



- Ти си родена на 22 май. Тази година предизвика големи трусове!
- Родена съм в 3:10 ч., а земетресението беше в 3 и 1 минута! Майка ми се обади и вика: “Такива контракции и 1977 година не съм имала!” Приятели ми звъняха: “Нямаше нужда земетресение да правиш, нямаше да забравим, че имаш рожден ден!”. Това в кръга на майтапа. Бяхме двете с Даная, спяхме, доста се разтресохме. Кучето в едната ръка, детето в другата – и под касата на вратата! Доста се изплаших! После празнувах рождения си ден с бившия си мъж и един негов приятел в неговия ресторант. Надявам се след този мой рожден ден всички неща при мен да се наместят.

- Теб май не са те обвинявали, че си с купена корона на Мис България…?
- Тогава имах връзка със Сашо Андонов. Бяхме много влюбени, това е най-чистата ми любов. И понеже и двамата бяхме манекени, нямахме големи възможности. Сашо ми каза: “За мен ти си най-хубавата! Пък и виждаш ли друг начин да отидем на море?” Викам: “Не!” И тръгнахме за Слънчев бряг – повече на море, отколкото на конкурс. Но… спечелих! Сашо не е имал пари да ми плати короната, баба ми и дядо ми - още по-малко.

Возех се в трамвая през цялото време, докато бях Мис България.

Във „ВИП брадър” ми изгубиха целия архив от конкурса и сега не мога да покажа нищо на Даная! Ще трябва да се задоволи с информацията в “Гугъл” за майка си, която е повече от прекрасна!

- Защо си татуира ангел на гърба?
- Преди време прочетох една история, която много ме впечатли. Един мъж и една жена били страшно щастливи. В пика на тяхното щастие се спуснал един ангел и попитал мъжа: “Ей, тази жена имаше страхотни крила, сега ги няма!”. А мъжът отговорил: “А, ние и така сме много щастливи, за какво са й на нея крила, само да ни пречат като си легнем?!” А ангелът казал: “Нещата при вас никога няма да бъдат добре, да знаеш! Крилата никога не пречат на любовта!” И излетял. Затова си татуирах този ангел. В повечето случаи мъжете са ме спирали да се развивам. Затова и повече от половин година не ми се занимава с мъже, не ми се отдават 24 часа на някой, който така или иначе няма да ме разбере.
http://www.blitz.bg

Арестуваха бившия мъж на Мис България Виолета Здравкова

Фолк дивата Гергана влюбена в гърдите на приятелка

Виолета Здравкова заби ново гадже

Виолета направи най-горещите фотоси в кариерата си

ВРЕМЕ Е СТАРИТЕ ЧАНТИ ВИОЛЕТА ЗДРАВКОВА И ИРЕН ОНТЕВА ДА СЛЯЗАТ ОТ СЦЕНАТА

Мис България Виолета Здравкова се омъжи

Мис България вкара във ВИП Брадър 3-годишното си детенце

МАЙСКИЯТ БРОЙ НА БЪЛГАРСКИЯ PLAYBOY

БЪЛГАРКИТЕ И ГОЛИ СА ПО-ХУБАВИ ОТ АМЕРИКАНКИТЕ



 


Сходни връзки

Мис България 1999 Виолета Здравкова: Направиха ме платена проститутка! ВИДЕО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди