изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:57 EET
Шведска маса и шведска тройка на европейското по футбол    
ЛюбопитноПо време на европейското първенство по футбол трябва да има разнообразие както за мъжете, така и за жените. Подкарали сме всички отбори и всички националности една по една, така че да внесат промяна във вечерите, в трапезата, а на по-разкрепостените и в секса. Шведската вечер трябва да е класика в жанра и всички да са доволни от нея.


Шведска маса – кой не обича разнообразни ястия, красиво наредени, от които да си взимаш колкото си поискаш? Докато има, разбира се. Пък може и да заседнеш и да станеш чак като дойдат шведите!

В домашни условия няма да можем да се конкурираме с вечерите в петзвездните хотели, но все пак можем да направим парти сандвичи, няколко вида салати, банички, соленки и готово. Разбира се студен бар за напитки и от там нататък всеки се обслужва, както намери за добре. Ако използваме и прибори за еднократна употреба, спокойно можем да спестим миенето на съдовете.
Шведската маса е идеален избор за градински партита или партита пред блока, където всеки донася по нещо и купонът се получава. И да не забравя каса бира.
Няма да има по-весела и по-вкусна вечер от шведската, така че отбележете си кога ще играят и се комбинирайте с приятели за една истинска шведска вечер.

А онези, които са си мечтали за шведска тройка сега е момента да си поискат.

За консервативните остава полезната шведска горчивка, а за онези, които искат да се махнат от цялата тази еуфория и да се погрижат за себе си с фитнес, каланетика и други спортни занимания, могат да изберат упражнения на шведска стена. http://www.az-jenata.bg
Секс върху кон отпреди 10 века върху старините в Преслав шашва туристи
Съпрузите хотелиери зад решетките за шведска тройка
Мис Плейбой 2009 Светлана Василева от капацитет по мъжка потентност се превърна в ценител на лесболаските
Ники Георгиев: Спал съм само с 3 жени!
Кои са най-разпространените мъжки еротични фантазии
Асдис Ран: “Силиконът ми „изгърмя”. “Не съм за продан”


 


Сходни връзки

Шведска маса и шведска тройка на европейското по футбол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди