изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:07 EET
Светослава Рудолф Тадаръкова: Съсипана съм, развеждам се!    
Интервюта
Страхувам се, че Тадаръков ще ми вземе децата, отслабнах с 10 кила, разболях се! Той е болезнено ревнив и изискваше от мен вечер да се прибирам в 8 часа, твърди известната журналистка в драматично интервю в новия брой на в. “ШОУ” Единствено пред Валерия Калчева от вестника на народа Светослава разбули тайната около всички интриги и клюки, които се вихрят напоследък около нея и съпруга й - бизнесмена Димитър Тадаръков.


- Света, наистина ли се развеждаш, както се говори?
- Съпругът ми е подал заявление за развод преди около месец. Преди няколко дена разбрах, защото получих призовка.
От известно време живея като в някакъв сериал, в който непрекъснато някакви конспирации се въртят! Честно да ти кажа, говоря с приятели и се чудим как всичко това е възможно... Турските сериали нищо не са пред всичките простотии, които се въртят около мен! Просто попаднах в някакъв филм! /Гласът й затреперва - б.а./ Този месец беше изключително шокиращ за мене, много стресов! Отслабнах с 10 кила, разболях се, съсипана съм! Чувствам се много зле!

- Как мъжът ти съобщи решението си?
- Една сутрин като станах, намерих писмо от него, че иска да се разделим, защото аз имам друга връзка! Това е съдържанието на писмото. Това стана няколко дни, след като бяхме на екскурзия в Париж за Великден с децата, всичко беше прекрасно, бяхме много щастливи – поне ние с децата – дори не подозирах какво ще се случи като се върнем...

- След това писмо разговаряли ли сте?
- Не, той не иска да се вижда с мене повече! Написах му няколко есемеса и му обясних, че не е така, че ако случайно съм дала някакви поводи за ревност, му се извинявам. Но той не искаше да седне да се изясним. Сега разбирам, че направо подал молба за развод! Мислех, че няма да се стигне дотук. До последно не съм вярвала, че ще стане така.

Има ли Светослава Тадаръкова млад любовник и каква ще е съдбовната развръзка в живота й може да узнаете като прочетете цялото драматично интервю в новия брой на "ШОУ" 

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Светослава Рудолф Тадаръкова: Съсипана съм, развеждам се! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди