изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:08 EEST
Мечтаещи за брак девойки си хвърлят гащите на могила на равин    
По света
Около 25 000 ергени и неомъжени девойки пристигнаха в края на миналата седмица, за да се помолят на могилата на равина Йонатан бен Узиел в Амука – съществува поверие, че това помага за намирането на спътник в живота, и редица религиозни евреи са уверени, че това е истина. При това броят на този род богомолци се увеличава с всяка изминала година, съобщава МИГ нюз.


Равинът бен Узиел е живял няколко десетки години преди разрушаването на Втория храм. Именно той е превел на арамейски език Книгата на пророците.

Не е известно, обаче, защо именно той трябва да дарява самотните с интимни половинки. Според една от версиите самият равин е бил ерген и не е имал деца, но често се е молил за другите да им върви в любовта, а те срещали своята половинка.

Но популярността на равина усложнява живота на тези, които следят за реда на неговата могила. През последните години много жени започват да оставят на могилата свои гащички, сутиени и други елементи от интимния им гардероб, защото се смята, че това увеличава шансовете за успех. Равините вече многократно призовават жените да прекратят разхвърлянето на бельо на могилата или поне да оставят по-целомъдрени елементи от гардероба си. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мечтаещи за брак девойки си хвърлят гащите на могила на равин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди