изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:22 EEST
5 бонуса за здравето ви от мастурбацията /18+/    
Здраве

Според скорошно проучване 27% от американците признават, че мастурбират веднъж-два пъти седмично. Тази цифра звучи подозрително ниска, особено след като науката доказа, че интимността със самия себе си носи някои допълнителни плюсове за мъжката популация. „Мастурбацията е част от здравословния сексуален живот", казва д-р Глория Брейм, клиничен сексолог. „Абсолютно безопасно и безвредно е, дори е по-полезно за вас от това да си миете зъбите всеки ден!"



И именно, както миенето на зъби трябва да се случва редовно, такова трябва да бъде и самозадоволяването. Ето 5 причини, заради които вземането на нещата в собствените ви ръце, е добро за вас:

Предотвратява рака

Австралийско проучване е установили, че мъже, които еякулират повече от 5 пъти седмично, са 3 пъти по-малко заплашени от развиване на рак на простата. Токсини, причиняващи заболявания, се натрупват в урогениталния ви тракт, и когато „освободите напрежението", вие всъщност се освобождавате и от тях и пречиствате организма си.

Увеличава твърдостта на пениса

С възрастта е нормално да се губи мускулен тонус, дори и в гениталната област. Редовният секс и онанирането един вид тренират тазовите мускули и предотвратяват появата на проблеми с ерекцията и инконтиненция (изпускане на урина). Ако достигате до оргазъм между 3 и 5 пъти седмично, ще увеличите и твърдостта и издръжливостта на пениса си, убедени са експерти.

Помага за удължаване на удоволствието

Самозадоволяването помага за по-продължителни интимни отношения с партньорката. Ако мастурбирате 1 час преди секс, то бихте имали повече контрол над оргазма си, споделя д-р Брейм. Също така можете да използвате самозадоволителните си сесии като тренировка. Едно онаниране средно продължава около 2 минути - засечете си времето и следващия път с опитайте да издържите 3 и т.н. Теоритично повечето мъже би трябвало да успеят да удвоят времето си до еякулация само с около месец тренировки. Повторението е майка на успеха, нали така?!

Повишава имунитета

Еякулацията повишава нивата на хормона кортизол в организма, който, макар че има лоша репутация, като хормона на стреса, всъщност помага за регулирането и поддръжката на имунитета ви. „Мастурбацията създава правилната среда за заздравяване на имунната ви система", казва д-р Брейм.

Повишава настроението

Самозадоволяването освобождава поток от „щастливи" неврохимикали като допамин и окситоцин, които повдигат тонуса и духа ви и стимулират центровете на удоволствието и радостта в мозъка. Оргазмът осигурява най-голямата експлозия на допамин, която не е в следствие на наркотично вещество.  http://www.tialoto.bg

Свързаха рака с мастурбацията

Да изживеем напълно сексуалността си

Жените не мастурбирали – да, бе, да!

Сексът е удоволствие, а не съпружеско задължение

Риана не устоя на стриптийзьорки

Семеен секс – мисията възможна

Съд разреши на жена да мастурбира в офиса

Атлас на мъжките ерогенни зони

И животните "го правят" сами

Откриха вибратор от каменната ера

Топ 6 на най-забавните факти за секса

Сексът в Тайланд продължава не повече от 10 минути, което държи рекорда по бързо свършване в света

Идеалната жена припада след оргазъм

Адреналинката Яна: Майката на бившия ми мъж също ме биеше!

Монахиня след порно участие: Оргазмите ми бяха истински

БРИТАНКАТА С ПО 300 ОРГАЗМА НА ДЕН СИ НАМЕРИ МЪЖ

Истини и лъжи за женския оргазъм

 


Сходни връзки

5 бонуса за здравето ви от мастурбацията /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди