изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:47 EET
Лидерът на Фемен: В Украйна успяват само сексробините    
ИнтервютаАна Шевченко, която е говорител на движението FEMEN, даде специално интервю за goal.com.



За тези жени Мишел Платини е просто сводник
фото Ройтерс

- Какво е FEMEN и каква е неговата основна идея?
- FEMEN е движение, основано изцяло от жени. Ние се борим за правата на жените от близо 4 години насам. Ние самите се наричаме \"новите феминистки\", защото много наподобяваме на онези жени, които са се борели за правата си преди 50 години в Европа. Искаме да установим връзка с хората, за да разберат нашите идеи.
- Как възникна самото движение?
- Всичко бе идея на едни момичета, които не можеха да получат образование, но искаха да променят живота си. Жените в Украйна са великолепни, но не са достатъчно образовани, в повечето случаи са бедни и няма възможност да подобрят живота си, защото Украйна е една страна, в която мъжете са на почит. Това е основното, което ни подтикна да се борим за правата си.
- Наистина ли жените в Украйна са в толкова лошо положение?
- Не можем да се образоваме, защото сме жени и сме бедни. За да постигнем добри резултати в училище, трябва да имаме сексуални контакти с професора, за да имаме хубава и добре платена работа, трябва да се превърнем в сексуални робини на шефовете си. Това е единственият начин да триумфираш в живота. Целият свят възприема Украйна като бордей, като център за трафик на жени.
- Разбираме всичко това, но защо протестирате срещу Евро 2012?
- Добре знаем защо УЕФА искаше да организира шампионата тук - за да спечели пари. И е още по-лесно да го направи, като превърне и секса в бизнес. Все пак тук жените нямат друга алтернатива. Какво виждаме масово сега, сводници, които са разположили жени, които предлагат подобни услуги, на улицата, в клубовете, в университетите. Това е страна, в която проституцията е взела връх.
- Наистина ли смятате, че УЕФА е организирала шампионата тук, за да спечели пари от проституцията?
- УЕФА стимулира този бизнес в Украйна. Затова в момента страната ни прилича на бордей. Навсякъде има клубове, в които е пълно с мъже, които търсят само това.
- Опитахте ли се да установите контакт с УЕФА?
- Опитахме още преди три години. Обаждахме се по телефона, писахме писма, опитахме всичко. Искахме да работим заедно по организацията на Евро 2012. Те все пак се занимават и с много социални каузи. Но така и не получихме никакъв отговор. Тях изобщо не ги интересува. Всички, които работят в тази централа, са едни сводници, а Мишел Платини е главният. Така решихме да излезем по улиците и да протестираме... Знаем, че няма да спрем проституцията с нашите демонстрации, но поне светът ще погледне към проблемите на нашата страна.
- Смятате ли да продължите с тези изяви до края на Евро 2012?
- Да, ще продължим нашата борба. Всички много се страхуват, че едни момичета излизат и викат истината. Ще се опитаме да нахлуем на терена по време на някой мач. Никой няма да ни спре

http://paper.standartnews.com

Три голи украинки протестираха пред българския парламент

Гола стачка на Украйна - България (снимки)

Гол протест в Украйна завърши с арести

Голи активистки бранят Тимошенко

Секс удар по свинския грип

Порно в защита на животните

СТУДЕНТКИ ПО ЖУРНАЛИСТИКА ПОДАРИХА НА ВЛАДИМИР ПУТИН ЕРОТИЧЕН КАЛЕНДАР СЪС СВОИ СНИМКИ

С голи гърди срещу Путин

 

 

протест2

 


Сходни връзки

Лидерът на Фемен: В Украйна успяват само сексробините | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди