изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:57 EEST
Как да отмъстиш на неверника    
Любопитно

  Никой не обича да бъде мамен. Забравете за приказки от сорта на: „Беше само веднъж", „За мен не означава нищо, само секс", „Физическата изневяра не е важна. Емоционалната е от значение" - изневярата си е изневяра. И тя е една от най-често срещаните причини за края на една двойка.



Когато ви сложат рога, те ви бележат за цял живот. И прошката е почти невъзможна. След като мине малко време от радялата, гневът към неверника не минава. Присъщо е за жените да се вкопчат в идеята за отмъщение.

Ако можете все пак да го превъзмогнете, това ще ви отърве от много негативни емоции. Опитайте! В случай, че не можете да подтиснете яда си, поне отмъстете с финес. Най-лесно е да му потрошите колата или да оскубете косата на жената, която го е изкушила.

Ето и как можете да постигнете едно малко, сладко отмъщение, което изключва телесни повреди:

1. Лишете го от нещо любимо/необходимо. Вероятно той има някакви вещи оставени у вас. Едва ли ще му стиска да си ги поиска, но за всеки случай избършете няколко прозореца с любимата му тениска или пък я дайте на кучето да си играе с нея.

В случай, че вие сте живели у тях – става още по-сладко, защото имате достъп до всичките му вещи. Залейте телефона му с вода докато не гледа, после го избършете, след като сте се уверили, че е повреден и се правете на приятно разсеяна, докато го забележи.

Може да обръснете интимните си части с неговата бръсначка, но съществува опасност да не е гнуслив.

2. Бръкнете в компютъра му. Вкарайте вирус в комютъра му, изтрийте му порното или направо му блокирайте пощата. Разбира се, това е възможно, ако имате достъп до тях.

3. Уредете му псевдосреща. В случай, че втора точка не се реализира, се надяваме да има поне Facebook или регистрация в някоя друга социална мрежа. Сега е моментът да ползвате жокер „помощ от приятел" и да накарате своя дружка да се заприказва с него в нета (разбира се, той не трябва да я познава) и да си уредят среща, на която тя да го унижи или пък въобще да не се появи.

4. Отдалечете го от приятелите му. Дано да сте се сближили с гаджетата или жените на най-добрите му приятели, защото сега е моментът дружбата ви да даде ефективен резултат. След като сте разбрали за изневярата, ги въведете в своето страдание, надъхайте ги срещу него, а те малко или много ще променят поведението си към него.

Мъжете им от своя страна, колкото и добри приятели да са му, може да се дистанцират, за да си осигурят спокоен личен живот.

5. Афиширайте новата си връзка. Не казваме, че трябва да си хванете гадже, за да му отмъстите. Това е доста глупаво. Но новата връзка не гарантира, че желанието за мъст ще изчезне. Така че съчетайте ги. При всеки удобен случай афиширайте връзката си – пред общите ви приятели, в социалните мрежи, ако ще и пред майка му, с която пиете от време на време кафе и тя ви казва колко съжалява, че вие не сте станала нейна снаха.

6. Излезте на обяд с негов колега. Ако връзката ви преди изневярата е била сериозна, вероятно имате поглед върху колегите му, че защо не и шефа му. Измислете повод да се видите с някой от тях през обедната почивка, когато ще сте сигурна, че той е на работа и ще ви види. Дръжте се дистанцирано и културно с него и след като ви попита :"Какво, по дяволите правиш тук?", само му намигнете и с усмивка отговорете :"Работа. Имам работа", без да давате излишни обяснения.

7. Изхрачете парите му. В случай, че имате общ бюджет, малко преди да приключат отношенията ви драматично, но след като сте наясно с развоя на връзката ви, си направете мегаскъп подарък с „неговата част от общия бюджет". Най-хубавият вариант е вие да държите семейните финанси. Обувките VERSACE ви чакат във витрината! Действайте!

Какъв е вашият опит при подобна ситуация?

http://www.tialoto.bg

Анатомия на изневярата

Календар Lavazza 2012

2011 е годината на Венера - време за изневяра

Любов и секс. Любовна застраховка

Защо изневеряваме - кои повече, кои - по-рядко

Кои мъже изневеряват най-често

Кога изневеряват жените

Теди Велинова отново се съблече за Maxim

Изневярата в цифри

ТЕСТ: Сексуалната ви същност, според цветовете, които обичате

Мъжките изневери се наказват със скъпи подаръци

7 факта за изневярата

Шест причини да изневерите на съпруга си

Жена на руски магнат скандализира московския елит с голи снимки

Как да лъжем изкусно

10 съвета за стабилна връзка

СКЛОННА ЛИ СИ ДА КРЪШНЕШ? ТЕСТ

Лошо! iPhone приложение лови неверни съпруги

Кога тя е най-лесна

Младите жени вече не са моногамни

16 сигурни знака, че той ви изневерява

Той иска тройка – да се съглася ли?

Мъжете: Ако е с друга жена, може

Изневерявате ли му?

Харта на Добрата съпруга

Как да разберем, че той ни изневерява?

Изневярата и защо изневеряваме

Установено е колко продължава идеалният секс

Признаците, че половинката ви изневерява

ДНК тестове за откриване на изневери

Изневяра - по-добре не признавайте

 


Сходни връзки

Как да отмъстиш на неверника | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди