изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:47 EEST
"Май Ейджънси" край Босфора: Елитни проститутки оплетоха в шпионска секс афера 5000 офицери    
По света  В девет турски града сътруднички на вип-бардаци, от т.нар. «премиум-клас» грижливо събирали секретни данни за клиентите си. В желанието си да заработят допълнително, обслужващите оргиите с участието на офицерите проститутки най-детайлно си водели записки, с цел да ги ползват като компромат и да шантажират клиентите си. Това не било особенно за продаващите се «чок-гюзел»-жени: разслабени от ласките им турските офицери сами си изплямпвали държавните тайни, без да имат представа от другата специализация на голите им компаньонки.



Организаторката на мрежата от скандалните бордей е 25-годишната студентка Нарин Коркмаж. Тя лично обучавала най-привлекателните от девиците как точно да «работят» с важните си клиенти. Идеята на Нарин била военните да останат толкова шашнати от обслужването, че всеки от тях да доведе и свои колеги.

В делото по секс-скандала са призовани 300 души, взели някакво участие в организацията на работата на бардаците с военни. Според експертите обаче, замесените в издаването на голо на държавните тайни на Турция са поне със стотина повече.

Спец службите били шокирани от внушителния обем и от значимостта на събраните от професионалистките в леглото секретни данни. Сред тях са например сведения за хода на научно-тенхическите изследвания в областта на електрониката и аерокосмическите разработки.

Сведенията определено ще са супер интересни за много от страните, намиращи се в с напрегнати отношения с Турция - на първо място за Гърция и Израел. Част от секретните досиета вече са закупени от НАТО, съобщават руски медии.

Настоящият секс резил напомни за друг гръмовен скандал при комшиите. Легендарната яхта «Savarona», принадлежала някога на самия Ататюрк, била превърната от сегашният й арендатор Хараман Садикоглу в луксозен плаващ бардак. За «услугите» на 16-18 годишните красавици от руски и украински модни агенции, богатите клиенти брояли до $ 10 000. За организацията на публичния дом бяха осъдени 10 човека. Сред тях се оказа и деловия партньор на Доналд Тръмп, казахският бизнесмен Тевфик Ариф.

Легендарната яхта «Savarona», принадлежаща някога на самия Ататюрк, също била превърната от сегашният й арендатор Хараман Садикоглу в луксозен плаващ бардак。

http://www.blitz.bg/

Богати мъже треперят от секскомпромати

Елеонора Палавейска лъсна в клип с брутален анален секс? (+18)

Приходите от проститутки ще спасяват бюджета на Ботуша

Фолк певицата Валя: Гледайте порно, здравословно е!

Най-големият публичен дом

Как се става проститутка в България. Студентски град е инкубатор

Червен политик и скандален милионер контролират бардаците?

Сляпа проститутка оправя по 15 клиенти на ден

"Октоподи" предлагали списък с манекенки по каталог!

Сириец държи контрола върху сексклубовете в София

Безплатен секс предлагат датски проститутки за участниците в екофорума

Публичен дом предлага отстъпка за „зелени“ клиенти

Германски бардак бори глобалното затопляне

СИКАДЖИЯ ВЪРТЯЛ В "ДАЛИС" ДО АГРОМАГАЗИНА В ДОБРИЧ ПРОСТИТУТКИ КАТО МОТИКИ

ЕМАНУЕЛА ПРОСТИТУИРАЛА

ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПАНАЙОТ КЕХАЙОВ

КЕХАЙОВ: "ПРОКУРОРИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЕН"

 


Сходни връзки

"Май Ейджънси" край Босфора: Елитни проститутки оплетоха в шпионска секс афера 5000 офицери | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди