изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:18 EEST
Нудисти окупират плажа на Варна    
Туризъм Пуритани скочиха срещу ширещата се голотия по плажовете във Варна. Плажовете ни са се обърнали на нудистки сборища, а малките деца, които ходят с родителите на море, растат с представата, че да се показваш чисто гол на публично място, е нещо естествено, жалваха се пред репортер на „Монитор” възрастни варненци.


  Вече не знаем на кой плаж да отидем, за да не срещаме хора, които не се съобразяват с останалите и се разхождат голи навсякъде, казват възпитаните в духа на добрите стари нрави. Според тях мястото на подобни изяви е на специализираните нудистки плажове.
  
  „Свикнахме с голите каки по цици, но мъже и жени да си показват всички прелести по плажовете е вече прекалено и би трябвало да има някакъв контрол и санкции. Все пак плажът е обществено място", възмутено обясняваше една от възрастните жени. Тя бе видимо притеснена от голите тела около нея и невъзможността й да дава адекватни обяснения по мъжката и женска анатомия на разпитващата я любознателна невръстна внучка, с която бе на плажа.
  
  „За никого не е тайна, че летовниците у нас не са от най-дисциплинираните”, коментира шефът на общинската дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред” Стойчо Бакалов. Според него много от почиващите нямат елементарна плажна култура. Повечето си мислят, че всичко се върти около тях.
  
  От своя страна пълномощникът на фирмата концесионер на варненския централен плаж „Лазурен бряг 91” Андрей Василев уточни, че според закона, плажовете са общодостъпни за всички хора. Все пак трябва да има спазване на етични норми, баланс и граници. Така при прояви на лош вкус като гореописания случай, може да се потърси съдействието на полицията.
  
  Сега обаче дори морските спасители нямат право да въдворяват ред по плажовете и често им се налага също да търсят съдействие от полицейските автопатрули. Силовото ведомство пък няма нужния ресурс, за да осигури постоянно представители на реда по плажните ивици и разчита на сигнали при инцидент или други нередности, обясни шефът на водното спасяване към БЧК-Варна Лаврентий Силов. http://erotic.erogance.eu

2012 03 Doris Netherland 2012 01 Andressa Ribeiro Poland 2012 01 02 Claudia Colucci Lithaunia 2012 03 Lilia Sorokina Ukraina 2009 09 Yevgenia Tishenko 2010 08 09 April Summers cf France

 


Сходни връзки

Нудисти окупират плажа на Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди