изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:57 EET
Замеряха Клинтън с домати в Александрия    
По светаАмериканският държавен секретар Хилари Клинтън е била посрещната от протестиращи по време на визитата си в египетския град Александрия. Демонстрантите са хвърляли по кортежа на Клинтън най-различни предмети и храни, като обувки, бутилки с вода и домати, предаде Франс прес, БТА.

Демонстрантите са скандирали освен това \"Моника, Моника\", визирайки скандала с Моника Люински, който очерни президентската кариера на съпруга на Хилари Клинтън - Бил Клинтън. Някои от демонстрантите са приканвали Клинтън да си върви.

Протестиращите са били в близост до сградата на американското консулство в Александрия. Клинтън присъства на неговото отваряне.
Както изглежда демонстрацията е била свързана с подозренията, че САЩ са оказали помощ на Мюсюлманските братя, за да спечелят изборите след падането от власт на Хосни Мубарак миналата година.

В реч в консулството Клинтън подчерта, че САЩ не са замесени в \"избора на печелившите и губещите в Египет\". Консулството в Александрия беше затворено през 1993 г. по бюджетни причини. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Замеряха Клинтън с домати в Александрия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди