изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:56 EEST
Пловдивска проститутка се предлага на полицаи с голи гърди и вдигната пола    
Новини Вкарват Ани Георгиева в ареста за безобразно поведение пред деца и минувачи

Проститутка с вдигната пола и голи гърди отправя неприлични предложения за секс на пловдивските полицаи. Случката станала на ул. “Христо Станчев”, където всяка вечер се разхождат жрици на любовта.
24-годишната труженичка се съблякла почти напълно, като няколко пъти пита униформените дали искат да ги обслужи. На строгата забележка на полицаите, че наоколо е пълно с деца по улицата и това, което прави, е неприлично, Ани Георгиева им отговорла, че ще се чука където си иска.

Полицаите веднага арестували уличната проститутка. Тя е осъдена на 7 денонощия арест по Указа за дребното хулиганство. Инцидентът предизвика взрив от възмущение от хората, които живеят в съседство.
“Вече не знаем къде да водим децата си да играят, тревните площи около блоковете са пълни с използвани презервативи, страхуваме се от опасни зарази, казват съседите. Повечето жилищни кооперации са оградени с телени мрежи, което също е нарушение, но хората се виждат в чудо какво да направят, тъй като проститутките обслужват клиенти направо под прозорците им”, оплакват се хората там.

Само за една вечер при една от последните полицейски акции в района са арестувани половин дузина труженички, които са осъдени на глоби и общественополезен труд. В съда една от проститутките обяснила, че вечерта е била на свиждане при болното си дете в МБАЛ “Св. Мина” и на улицата случайно се заговорила със своя приятелка, която проституирала. При разпитите тя признала, че също се занимава с проституция, но точно тази вечер не била на работа.

Грозните сцени по улиците около Централна гара продължават да са ежедневие. Вечер е особено страшно да се преминава през алеите в подножието на Младежкия хълм, тъй като те са се превърнали в публичен дом под открито небе. Жителите на квартала в момента събират подписка, която ще внесат в полицията, прокуратурата и кметството на район “Централен” с искане да бъдат прогонени труженичките.

www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пловдивска проститутка се предлага на полицаи с голи гърди и вдигната пола | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди