изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:17 EEST
Лекоатлетка стана МИС СИЛИКОН 2012    
Мис & Мистър За четвърта поредна година в Слънчев бряг се проведе конкурса за красота Мис Силикон. 12-кандидатки бяха оценявани на пищно шоу в Bedroom Beach, което стартира с бляскава заря. Първи на сцената дефилираха досегашните носителки на короната, Йоана Христова-Мис Силикон 2009, Гергана Райчевска-Мис Силикон 2010 и Лили Иванова-Мис Силикон 2011.

Те подкрепиха каузата на надпреварата, чието мото тази година е: Не на фалшивия силикон! Конкурсът стартира с огнено шоу на момичетата от The Sinners show, а водещите Гери Дончева и Ива Атанасова представиха всички участнички състезаващи се за титлата.
  Мис Силикон 2012 стана 27-годишната софиянка Десислава Младенова, която е професионален спортист. 13 поредни години тя е републикански шампион на България по бягане 60м. и 100м. с препятствия. Блондинката е била спортист на атлетически клуб „Павел Павлов“, а в колекцията си от титили има медали и от Балканиадата по лека атлетика. Носителката на титлата Мис Силикон има общо 1 110 кубика силикон. Тя е омъжена и в момента е отдадена на грижите за тригодишната си дъщеричка Ванеса. На конкурса решила да се яви съвсем спонтанно, за да разнообрази лятната си почивка. Имала е пълната подкрепа от съпруга си, за да се яви в горещата надпревара. Деси си тръгна от конкурса с чек от 5000лв. и ваучер от клиниката по пластична хирургия на проф.Бояджиев „Тривия“.
  За втора година бе дадена и короната Мис Естетик 2012, която бе спечелена от екзотичната Джулиана Гани, която изучава „Икономика на туризма“, а иначе е завършила музикално училище с профил поп и джаз пеене. Джули спачели ваучер от 2000лв. в клиниката на известния пластичен хирург д-р Зиад, която се намира в Лайпциг. Трета подгласничка в Мис Силикон 2012 стана професионалната танцьорка Гентиана, втора подгласничка риалити героинята от „Милионер търси съпруга“ Ивелина Евгениева, а първа подгласничка футболната тигрица Дарина Калчева.
  Разбира се атракцията на вечерта бе най-одумваната светска двойка Николета и Валери Божинови, които затвориха устата на клюкарите, че вече не са заедно. Цяла вечер двамата демонстрираха своята любов и гласуваха за фаворитката на вечерта, Деси Младенова.
  Сред родните випове в Слънчев бряг блеснаха фолк дивата Преслава, Ирен Онтева в компанията на италианския предприемач Давид Бучолини, фолк певицата Магда, несебърския милионер Чавдар Александров, футболната легенда Даниел Боримиров и цял куп родни бизнесмени и предприемачи.

http://gossip.erogance.eu

МИС СИЛИКОН

 

 


Сходни връзки

Лекоатлетка стана МИС СИЛИКОН 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди