изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:37 EEST
Кой носи най-високи токчета в Европа    
Любопитно

 В Европа британките носят най-високи токчета, защото са най-ниски. По този начин те компенсират височината си и средно обувките им са на ток висок 8,4 см. В това отношение единствено испанките могат да ги конкурират - те носят токчета високи около 8 см.



Тази височина на токчета е почти 2,5 см. по-голяма от обувките на французойките. При скорошно проучване резултатите показват, че дамите, които живеят във Великобритания са сред най-ниските в Европа. Информацията сочи, че средната височина на британките започва от 163 см. Резултатите са получени от допитване извършено сред жени на възраст от 18 до 29 г. Германките са с 5 см по-високи, а испанките само с 1 см., затова и е обяснима любовта им към високите токчета.

Проучването също така показва и че 65 на сто от британките търпят последствията от високите токчета - силни болки. Но според психолозите изглежда, че те са готови да продължат да се подлагат на това изпитание - носенето на високи токчета, защото високите жени изглеждат по-сигурни, по-успешни и по-интелигентни. "За високата жена се смята, че е по-положителна, по-уверена, по-богата, по-способна, по-успешна, по-независима, и по-интелигентна от ниската жена" казва психоложката Ема Кени.

"Като се има предвид, че това е доста силен аргумент, няма как това да не влияе на нашия избор. Амбициозните британки смятат, че като носят обувки на висок ток ще удвоят шансовете за напредък в кариерата си", уточнява Кени. http://news.bgnes.com

Проклятието на високия ток

Фигуралните чорапогащници – привлекателно неустоими

Модни тенденции пролет-лято 2011: Код Оранжево

Тези високи, високи токчета

Лек срещу болката от високи токчета

15 секс-техники, които трябва да опитате на всяка цена

Високи токчета за повече удоволствие в секса

Италианската гинеколожка Мария Черуто доказа, че високите токчета не само карат жената да изглежда по-секси, но и помагат за получаването на по-голямо удоволствие от секса.

Лекарката провела изследване сред 66 жени, всичките под 50-годишна възраст. По време на експеримента Мария Черуто измервала със специална апаратура активността на мускулите на малкия таз при различни наклони на стъпалото. Така тя установила, че ъгълът от 15 градуса, който стъпалата сключват с пода, когато са на обувка с 5-сантиметров ток, е идеален и може да гарантира на всяка жена повече удоволствие по време на секс.

Ходенето на обувки с високи токчета помага на мускулите на малкия таз да увеличат силата си и способността си да се съкращават, което пък гарантира разтърсващ оргазъм.

http://www.teenproblem.net

 


Сходни връзки

Кой носи най-високи токчета в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди