изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:43 EET
Най-голямото отмъщение след раздялата    
Любопитно Искаш да не го видиш никога повече, но ако може, би се радвала той да страда много по теб. Има един изискан начин, който ще го нарани повече от всичко друго – стани максимално секси...


Знаем, че съветът да се преобразиш след тежка раздяла звучи клиширано, но е за добро. Освен анти-стрес преобразяването има и съживяващ самочувствието ти ефект. Затова най-доброто, което можеш да направиш щом започне да ти се плаче, да ти се гледат тъжни филми и да ти се слушат балади е да се запътиш към козметичния салон.

Според психолозите няма нищо лошо в това да решиш да промениш коренно външния си вид след като си скъсала с гаджето си – стига тази промяна да те кара да се чувстваш по-щастлива. Те твърдят, че когато променят статуса си от in a relationship в single, жените искат да се чувстват различно от начина, по който са се чувствали, когато са били обвързани. Затова решават да променят визията си – сменят прическата, отслабват драстично или променят стила си на обличане. Преобразяването, вдъхновено от раздяла може да бъде един от най-въздействащите начини да покажеш на света, че си добре, дори да ти се реве непрекъснато, че си винаги секси и си готова да продължиш напред. Всъщност стойността на промяната е много по-висока – тя ти помага да си вдигнеш самочувствието и да започнеш да харесваш повече себе си.  

Помолихме световноизвестния моден дизайнер и фешън гуру Алекс Пери да сподели с нас какво мисли за онези холивудски красавици, които се разхубавиха още повече след като скъсаха с гаджетата си.



Мила Кунис, 27
Бившият: Маколи Кълкин


Въпреки че тя винаги е била на нашия звезден секс радар (помним я още, когато играеше в сериала Шеметни години), Мила никога не е била толкова сексапилна, колкото е в момента. Тя остави Маколи Кълкин, с когото бяха заедно осем години, „сам вкъщи“, за да изживее върха на кариерата си (Черният лебед, Пo приятелски) и всеки път, когато се появи на червения килим Мила изглежда все по-зашеметяващо.

Пери казва: „Майчице! Мила наистина намери стила си. Това малко черно пате сякаш разцъфна в лебед!“.











Блейк Лайвли, 23
Бившият: Пен Баджли


Да сложиш край на 3-годишна връзка не е никак лесно, особено ако гаджето ти е някой, с когото трябва да работите заедно. Заради това Блейк направи това, което всяко момиче трябва да направи – тя се старае да изглежда секси всеки път, когато трябва да се изправи пред бившия си, както и когато него го няма.

Пери казва: „Тя изглежда страхотно. Всичко във външния й вид подсказва, че е превъзмогнала бившия си. Чуваш ли как прическата, бижутата й и роклята й те питат: „Кой беше този Пен?“.









Ева Лонгория, 36
Бившият: Тони Паркър


„Виж какво изгуби, глупако!“ крещят късата рокля, шоколадовият загар и стегнатото тяло на Ева. Тя винаги е изглеждала чудесно, но след като се раздели със съпруга си, баскетболиста Тони Паркър, с когото бяха заедно цели седем години, тя стана по-неустоима от всякога.

Пери казва: „Преди да се разведе Ева изглежда така, сякаш нищо не може да я обезпокои – тя вече е намерила своята половинка. Сега, въпреки че изглежда така, сякаш е забравила бельото си в колата, Ева показа, че може да изглежда наистина дръзко. Браво, само напред, скъпа!“.









Черил Коул, 27
Бившият: Ашли Коул



Няма по-добър начин да превъзмогнеш болезнените моменти покрай раздялата от този да изглеждаш по-добре от всякога. Победата е още по-сладка, когато бившият ти е мръсен измамник. Когато Черил разкри, че съпругът й (отново!) й изневерява след близо 4-годишен брачен живот, тя излекува главобола и сърцебола си с напълно различна прическа, гардероб и секси поведение.

Пери казва: „Невероятно е колко добре може да се отрази разводът и новият стилист на женското самочувствие. Черил определено намери начин да експериментира със стила си след раздялата със съпруга си“.

5 бързи модни съвети

Модният редактор на Cosmo, Гергана Рангелова, знае няколко хитринки, които ще ти помогнат да справиш с депресията след раздялата:

- Смени цвета на косата си, сдобий се с тен и облечи нещо по-секси! (Опитай с рокля с гол гръб...).

- Започни отново да носиш високи обувки. Ще изглеждаш по-висока, по-слаба  и веднага ще се почувстваш по-привлекателна.

- За да изглеждаш стилно носи едноцветни дрехи.

- Носи рокли, които са вталени – моделът „пясъчен часовник“ е секси, защото подчертава извивките ти.

- Старай се винаги да изглеждаш добре. Никога не знаеш кога и къде можеш да се натъкнеш на потенциалното си ново гадже... или на старото си.

http://www.cosmopolitan.bg

Как да отмъстиш на неверника

Любов и секс. Любовна застраховка

Защо изневеряваме - кои повече, кои - по-рядко

Жените изневеряват повече и го крият по-успешно

15-годишният Митко: "Госпожата ме караше да й разтривам гърдите"

Как да свалиш жена според зодията й?

Видна свиркаджийка чака дете от Владо Арабаджиев

КАК ДА СИ ОТМЪСТИМ НА ДОСАДНИТЕ СЪСЕДИ

ДЪРВЕНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР VOL.1

Столетница с дясно сърце взе 5 пенсии

И Дорис Дилова в домашно порно!

Фотилас снимал изневерите на Елена, за да й вземе децата

Слави: Николета е стара пушка, на коята много хора са се учили да стрелят

Съпругата на Боян Расате - Валя: Жената на порноснимките не съм аз!

Криско харесал френската любов на адреналинката Яна

Ралица Тошкова не подминала и Божинов?

Порно клипове и снимки от всички изневери на адреналинката Яна?

Бианка Панова развела сегашния си мъж като татко на малко бебе

Кеворкян: За един мъж се съди по любовницата му

Философът Ивайло Кутов: Доган се залюби пред очите ми с Таня Желязкова!

Ивайла: Ще сваля мъжа на Аня!

Преслава: Петко искаше аз да го издържам

 


Сходни връзки

Най-голямото отмъщение след раздялата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди