изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:03 EEST
”Анонимните” хакнаха сайта на парламента    
Новини Анонимни хакери блокираха сайта на Народното събрание, съобщи Агенция „Фокус”. Интернет страницата на Народното събрание не се отваряше за близо 2 ч. Тя бе блокирана в 20 ч. и тръгна отново в 21.40 ч. в сряда.

По-рано хакерската общност Аnonymous Bulgaria заплашиха, че ще блокират сайта на Парламента. В страницата си в социалната мрежа Facebook „Анонимните” обявяват, че днес – 1 август, от 20.00 часа до 23.00 часа, имат намерение да действат в този интервал.

„Протест срещу нарушаването на гражданските ни права, срещу мизерните условия на живот, срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на закона на детето, срещу мръсотията в България, срещу качването на цените на електроенергията и храната”, е посланието на Анонимните публикувано в социалната мрежа.

Администраторите на сайта на Народното събрание гарантират сигурността на системата, която не е била пробита. Временната невъзможност за достъп до сайта била предизвикана от организирането влизане в него на огромен брой хора, с цел да бъде блокиран, казаха от парламента.

Само преди месец хакери от Anonymous ("Анонимните") заплашиха bTV, ако публично не се извини за отразяването на протестите срещу Закона за горите. "Привет, bTV. Вече знаете кои сме - ние сме тези, които вие съзнателно и съвсем целенасочено саботирахте и продължавате да саботирате, като се опитвате да заглушите нашите протести, не отразихте нашите действия и мероприятия, целящи да събудят хората", се казваше в съобщение на хакерите http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

”Анонимните” хакнаха сайта на парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди