изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:41 EET
Ексклузивно в БЛИЦ: Арестуваният наркодилър с разкошния имот е Михаил Младжов – съпруг на Деси Зидарова    
Новини
Наркодилърът, задържан в операция на отдел “Наркотици” при ГДБОП на автомагистрала „Тракия”, на изхода от София по посока в Пловдив, Михаил Младжов, съпруг на скандалната манекенка Деси Зидарова, потвърдиха за БЛИЦ два абсолютно независими източника.


В луксозното му „Ауди S-8” пътували и три деца на по 5, 6 и 7 години. Изглежда идеята на дилъра е била, че като видят деца, полицаите ще го сметнат за улегнал баща и ще го пуснат, без да го проверяват много, съобщи вече БЛИЦ.

Според неофициалната все още информация две от децата на Деси Зидарова от брака и със столичния бизнесмен Веселин Янев, известен като Весо Парцала, а третото е на Младжов от първия му брак.
За Младжов се знае, че се занимава с доставки на дрога по морето. Миналия мецес също е бил задържан с още двама съучастници при пренасянето на половин килограм хероин за 54 000 лв. След освобождаването му под гаранция за 10 000 лв. веднага се е захванал отново с разпространението на дрога.

Мишо Младжов - шофьор на Къро и шеф на паркингите на ВИС-2

Арестуваният с 200 грама кокаин днес столичанин с инициали М.М., за когото БЛИЦ първи и към този час единствен разкри, че е бизнесменът Михаил Младжов, започва подземните си подвизи като шофьор на висаджията Красимир Каменов-Къро. В последните години на псевдозастрахователното дерибейство младокът Мишо работи както за него, така и за дясната му ръка - Христофорос Аманатидис-Таки.

С годините Младжов се доказва като ентусиазиран момък, на когото може да му се има доверие от най-високо ниво. Той израства в йерархията и поема от митичния Мето Илиенски управлението на висаджийските паркинги и гаражи в София. Движи се с постоянна охрана с числеността на футболен отбор - две коли с общо 11 човека в тях.

След изчезването на Илиенски, последвано от бягството в чужбина на преките му благодетели Къро и Таки, Младжов поотпуска края. Източници на БЛИЦ от подземния свят свидетелстват за негови многобройни изцепки - побой на дилъри, навлизане в чужди територии, измами и предателства на близки хора.

Младжов се поддава и на изкушенията на нощния живот. Започва да демонстрира показност из нощните клубове, да сменя манекенките около себе си като носни кърпички и не на последно място - да се друса като невидял. Поради тези причини останалите членове на висаджийските отломки постепенно го изолират от общия бизнес. За утеха му е зачислена хранителната борса в "Слатина".

И там обаче Младжов редува издънка след издънка. Новините за западащия бизнес стигат до самия Къро, който юридически се води съдружник на някогашния си шофьор. От чужбина той се разпорежда за прехвърлянето на борсата в ръцете на неговия бивш телохранител - боксьорът Вальо Давидов.

По това време Младжов вече е разбил и личния си живот. Той се се разделя със съпругата си и напуска семейния апартамент в квартал Гоце Делчев, за да заживее с фотомодела Деси Зидарова. Връзката му с публична личност като нея и съответните й финансови претенции натоварват допълнително и без това прогресивно изтъняващия бюджет.

Младжов е принуден да се върне към старите времена, когато пласира материала лично. И тук обаче претърпява провал. През юли тази година спецченгета го арестуват с 400 грама хероин. В пощенската му кутия намират скрит плик с още 120 грама "жълто" и така количеството набъбва на около половин килограм от старомодната дрога.

Типично по български, съдът го пуска под гаранция от 10 000 лева. Толкова струва само един от телевизорите му... Преди броени минути обаче източници на БЛИЦ гарантираха, че втора прошка за бандита няма да има. Днес той бе заловен да пренася 200-те грама кока, прикривайки ги с три деца на 5, 6 и 7 годинки. По непотвърдена информация едното е негово, а другите две - на Деси Зидарова.

http://www.blitz.bg

Деси Зидарова стана булка в черно

Деси Зидарова блести от корицата на двойния летен Mr.BiG

Деси Зидарова блести от корицата на двойния летен Mr.BiG

Пребитата с бухалки моделка Деси Зидарова: Нямам табута в леглото, много обичам секса!

Жена поръчала побоя над Деси Зидарова. Майката: Поръчителят е невероятно жесток

Весела Кюлева заподозряна за побоя над Деси Зидарова

Деси Зидарова ходела с охрана, карала лъскави коли

Пребиха с бухалки актрисата Деси Зидарова

Витомир Саръиванов, любовницата и продуцентите му – любители на оргиите

Избраха Диамантена кралица в клуб DiamonD

Импресарито на Моника Белучи - жури в модното събитие на годината



 

 


Сходни връзки

Ексклузивно в БЛИЦ: Арестуваният наркодилър с разкошния имот е Михаил Младжов – съпруг на Деси Зидарова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди