изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:23 EET
”Анонимните” хакнаха и сайта на ДПС    
      

Новини
Световната хакерска общност "Анонимните" съобщиха в социалната мрежа "Facebook", че са хакнали в четвъртък вечерта сайта на ДПС, след като вчера това се случи на сайта на парламента. При опит да бъде отворена страницата, на екрана се изписваше Server Error.


"Анонимните" съобщиха по-рано, че от 20 ч. до 22 ч. тази вечер ще атакуват сайта на ДПС с инструментите - hoic (Не Loic), vpn или други инструменти за анонимност.Hoic: http://www.mediafire.com/?jkc7924jsa0161z.

Сайтът в момента работи нормално.

"Анонимните" обясняват причините за хакерската атака като "протест срещу кофти пенсиите на старите хора, протест срещу далаверите на Доган, протест  заради високи пионки от ДПС, които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка), срещу нарушаването на гражданските права, както и срещу мизерните условия на живот".
"Анонимните" протестират срещу всички корумпирани хора във властта, срещу приемането на Закона на детето, срещу безобразията в България и не на последното място срещу качването на цените на електроенергията и храната.
"Искаме да вдигнете мин. заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати)", заявяват "Анонимните".

В съобщението си в социалната мрежа "Анонимните" са публикували линк, който отброява минутите и секундите до неслучайната дата 21.12.2012 11:11. Запомнете тази дата! Хора събудете се! Това е само началото!, се казва още в съобщението.

Вчера сайтът на Народното събрание бе атакуван от световната хакерска общност "Анонимните" около 20.00 часа. Хакерите призоваха за съдействие своите съмишленици в социалната мрежа Фейсбук. Малко след 22.00 часа сайтът на Парламента започна да работи отново. dir.bg

”Анонимните” хакнаха сайта на парламента

България пак влезе в черен списък за корупцията

“Анонимните” удариха министерства в Лондон

Блокираха сървър на ”Анонимните” във Варна

”Анонимните”: Спираме интернета на 31 март

Хакерската група ”Анонимните” заплаши България заради ACTA

Хакерската война - част от сагата "Уикилийкс"
 


Сходни връзки

”Анонимните” хакнаха и сайта на ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди