изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:59 EEST
Най-мръсните хотели в Европа    
Любопитно

Туристическият портал HolidayCheck и австрийският в. "Курир" съставиха черен списък на хотели с най-лоши тоалетни и най-мръсни стаи. Повечето от тях се намират в райони на туристически бум, предаде БГНЕС.



Двузвездният Easy Palace Station Hotel в Мюнхен (Шютценщрасе, 7) поражда немалко оплаквания заради антисанитарните условия и нередовното почистване. Гостите се жалват не само на плесента по стените, но и на следи от престоя на предишни обитатели, от което може да се направи извода, че персоналът не си дава труда да мие ваните и тоалетните чинии. Освен това мнозина отбелязват, че в стаите е прашно и звукоизолацията е лоша. Единственото предимство на хотела е близостта му до централната гара и центъра на Мюнхен.

Немалко оплаквания сред ползвателите на портала HolidayCheck пораждат хотелите по турската Ривиера. В Royal Side Bungalows мирише лошо и постоянно тече вода в тоалетната. Aparthotel Medusa има цели три звезди, но под душа може да получиш токов удар. Двата хотела се намират в град Сид.

В Hotel Climent в Ел Аренал на испанския остров Майорка е мръсно, а тоалетната е толкова малка, че е невъзможно да се затвори вратата. В гръцкия Kalogria Beach - Annex Christina на остров Пелопонес има ръждясали комуникации, плесен и неприятен мирис.

Италианците също невинаги следят за чистотата. Гостите на тризвездния хотел Romantic на езерото Гарда се жалват на влага, плесен и повредена тоалетна чиния. В римския пък Quisisana бият на очи петната по стените и ръждясалата вана.

http://curious.actualno.com/

Най-скъпите ски хотели в света

Малолетни миски се вихрят в диви оргии!

Десетте най-евтини туристически дестинации

Ваканционен комплекс за 6 млн. евро

Влакът на Тито отново тръгна на път

Китай копира най-красивите европейски градове

Кои са най-добрите места за живеене

 


Сходни връзки

Най-мръсните хотели в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди