изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:49 EEST
Мисията възможна: 7 храни за плосък корем    
ЗдравеСезонът на бикините е в разгара си, но често се случва въпреки всевъзможните диети и ограничения да не можем да се похвалим с мечтаното плоско коремче на плажа.За тези, които добросъвестно и упорито са се  грижили за тялото си този проблем отпада, а  за другите на помощ идват 7 супер храни, които за отрицателно време стопяват проблемите зони.

Пълнозърнест хляб (вместо бял)
Идеален и на закуска, и на вечеря, защото буквално пращи от фибри и хранителни вещества. Силата на цялото зърно стимулира храносмилането, засища по-бързо и помага да не преяждаме. Докато белият хляб не ни оставя сити за дълго, да не говорим че при самото му приготвяне се отнемат ценни витамини. Разбира се, това не се отнася за тези, които напълно са игнорирали хляба от менюто си.

Вода (вместо сода)
Една бутилка сода е равна на две и половина порции калорична храна и всяка от тези калории е с 0 хранителни вещества. За капак изкуствените подсладители в содата са канцерогенни. Далеч по-мъдър избор е водата с 2-3 капки лимонов сок, която е най-добрият приятел на плоския корем! Колко жалко за компаниите производители на сода и всичките й там производни, но представата за стройна фигура окончателно ще наклони везните в правилния избор.7 храни за плосък корем

Свежа салата (вместо гарнитура)
Супер е за лятото, а и прави чудеса с досадно изпъкналото коремче. Салатката от домати и краставици, залята с чист зехтин, настъргано сирене или печени ядки е здравословна алтернатива на гарнитурата към обедното или вечерно меню. Винаги е за предпочитане пред пържените картофи. Ако изобщо не можете да им устоите, само пробвайте от тях – нещо като твърда дегустация, нищо повече!

Пресни плодове (вместо пасти)
Почти никой не може да устои на съблазнително и сочно парче торта, но в най-горещите месеци е къде къде по-лесно да го заменим с шепа боровинки, хрупкава ябълка, няколко парченца ананас. Тези апетитни плодчета са естествено сладки и направо се пръскат от свежест! Не забравяйте, че в Райската градина е имало  плодове, не пасти!

Листни зеленчуци (вместо чипс)
Чипсът е още едно коварно изкушение, трупащо мазнинки в коремната област.7 храни за плосък коремВинаги, когато усетите апетитния му зов, си забъркайте лека салата от зеле, маруля или спанак. Ако и това не помогне, изберете печен чипс, а не пържен. В края на краищата се оказва, че чипсът не е нищо друго освен умение да продадеш един картоф на цената на килограм!

Мюсли с фибри (вместо подсладено)
Няколко лъжици овесени ядки, сушени плодове и стафиди са синоним за здравословна и лека храна. Фибрите и сложните въглехидрати в мюслито елиминират затлъстяването. Но не и когато в овесените ядки са добавени захар или шоколад. Мечтаната талия се постига с богати на фибри трици, пшеница, овес, царевица и ечемик, а ако държите да са подсладени – опитайте с мед.  

След всичко това плоското коремче е мисия възможна. Остава ви само да облечете тесен бански и се впуснете в плажни приключения!

http://beauty.fashion.bg

ДИЕТАТА "ЗОНА" ВАЕ ТЕЛАТА НА ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ

67 грама ядки дневно намаляват лошия холестерол

Шестте най-популярни диети на 21-ви век

Свалете излишните килограми с хляб

Бронирани гърди. С 3 чаши чай

Секси храни? Да, наистина има такива

Гладуването защитава здравите клетки на мишки от токсичния ефект на химиотерапията

Сексът и шоколадът укрепват мозъка

COSMOPOLITAN.BG: Неприлично предложение или нещо съвсем в реда на нещата? Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс.

Късната вечеря е пряк път към различни заболявания

Правила за поддържане на плосък корем

 


Сходни връзки

Мисията възможна: 7 храни за плосък корем | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди