изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:44 EET
Чужденец е помагал на камикадзето в Бургас    
НовиниВтори участник в атентата на летище Сарафово е разкрило МВР. Той е мъж чужденец, научи "Стандарт". Колегата на камикадзето оцелял и е успял да се укрие. Днес се очаква вътрешното министерство да даде повече подробности за новите разкрития около атентата. МВР шефът Цветан Цветанов намекна вчера за напредъка в разследването, но не даде повече информация.



"Това, което днес обсъдихме с колегите както от българска страна, така и от чуждите ни партньори, може би в утрешния ден ще има информация, която смятаме, че е удачно да бъде пусната чрез медиите", заяви вицепремиерът. Той посочи, че МВР се нуждае от помощ от гражданите, които могат да допринесат в допълнителните данни, с които разполагаме към момента.
Междувременно следователят по случая Георги Илиев потвърди пред bTV, че един от израелските туристи се е скарал с атентатора минути преди взрива. Това беше съобщено преди седмици от съпругата на загиналия Гилат Коланги, която разказа пред израелски медии, че мъжът й е имал пререкание край багажника на автобуса с камикадзето. Вчера стана ясно й, че терористът е носил бомбата на гърба си. Това сочат резултатите от първата експертиза, която бе назначена.
Екип на "Стандарт"
http://paper.standartnews.com

 ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ
 


Сходни връзки

Чужденец е помагал на камикадзето в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди