изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:46 EET
8 съвета за разгаряне на страстта    
Любопитно Помните ли когато нямахте търпение да се заровите под завивките с партньора си и спането беше последната мисъл? Когато през седмичните дни не вие беше късно за любов и никога не бяхте твърде уморени?

Сега вместо за секс, си мислите за набора от задачи, които ви предстоят. Все още сте задоволени, но да си признаем, интимностите с партньора са станали доста предвидими. Лесно е да се забрави какво е една истинска, нощ изпълнена със страсти. Но не е късно да разпалите пламъка на любовта отново в пълната му сила.

1. Направете секса приоритет. Не поставяйте секса на последно място, чак след като всичко друго е свършено! Не, правете любов по всяко време, не го отлагайте, а имате ли възможност, използвайте я. Ще видите как страстта се завръща.

2. Изпробвайте удоволствието от допира. Ласките са силен стимулант на възбудата, не ги пренебрегвайте. Любовните докосвания карат редица хормони да се задействат, включително и окситоцин и ендорфин, хормоните на щастието. Така масажът става една много интересна пред любовна игра.

3. Носете секси бельо. Повечето жени пазят тези стимуланти за специални случаи, а не бива. Не си носете хубавото бельо само за него, носете го и за ваше самочувствие.

4. Прочетете си един на друг книга за лека нощ. Но не някоя с вампири и вълци, а по-скоро нещо за еротични изживявания. Пълно е с книги по библиотеките, идеални да развинтят сексуалната ви фантазия.

5. Направете си списък с желания. Нека всеки от партньорите напише по един списък със сексуалните си фантазии и когато почувствате скука, извадете списъците. Не е зле първо да ги обсъдите, за да се избегнат неприятните изненади.

6. Фантазирайте за секс. Мислете си за това колкото може по-често и нека настроението, което сексуалното желание подбужда ви зарежда положително през деня. Мъжете мислят за секс по ХХХ пъти на ден и за това са винаги готови. Тази готовност у жените може да се постигне и с по-честа мастурбация.

7. Забравете физическите си недостатъци. Повечето жени се влияят много от това как изглежда фигурата им и това вреди доста на сексуалното настроение. Мъжете не са въобще толкова претенциозни колкото твърдят. С голяма радост пренебрегват женски недостатъци в името на страстта. Много по-сексапилна за мъжете е жена със самочувствие пред тази, която се срамува.

8. Споделяйте открито какво и как харесвате. Мъжете предпочитат да са с жена, която знае и им казва как да я задоволят. Не се срамувайте, ако нещо не е, както трябва, си говорете. Наместете ръката му или му покажете, за мъжа гледането е почти толкова стимулиращо, колкото и усещането.

 vsekiden.com / http://kushtovnica.com

5 съвета за вашите секси устни

Как да отмъстиш на неверника

Кои са подходящите цветове за вас

Как да лъжем изкусно

3 сигурни знака, че е време за раздяла

10 съвета за стабилна връзка

Сексът не струва? Говори с нея

Как да изберем подходящ цвят на червилото

На какви жени се доверяват мъжете

Как да свалиш жена според зодията й?

Ефикасни трикове в гримирането

Защо бавният секс е по-добър

Всяка жена трябва да има голи снимки

Формата на бюста определя характера на жената

Как да познаете истинския бюст

Определиха най-отблъскващите жестове в секса

Трикове как да внесем романтика в дома си

 


Сходни връзки

8 съвета за разгаряне на страстта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди