изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:22 EEST
Израел с нови доказателства за това, че Хизбула има пръст в атентата от 18 юли    
По света

Иран и Хизбула имат пръст в атентата и Израел има сигурни доказателства за това, съобщи заместник-говорителят на израелското министерство на външните работи Илана Щайн във връзка с атентата на летище Бургас на 18 юли пред БНР. По думите й, страната й разполага с нови доказателства.



„Цифрите сочат, че има известен спад на туристите ни към България. Трябва обаче да кажа, че някои от тях, които вече бяха в България, останаха там, а други, които си купиха билети, решиха все пак да заминат, дори през същата седмица, когато беше атентатът. За съжаление има доста заплахи към израелците на различни места по света", посочи експертката. Тя добави, че въпреки спадът на туристите от Израел към България, нещата ще се върнат на нивото от преди атаката.

Щайн зяви, че Израел е изключително доволен от сътрудничеството си с българското правителство. То ни съдейства по всякакъв начин, коментира тя.

Предстоящото на 11 септември посещение на премиера Бойко Борисов в Израел ще покаже значимостта на връзките между двете държави, подчерта още тя.

"На 11 септември ще има среща между правителствата на Израел и България. Вашият премиер ще пристигне в Израел заедно с още двама министри и ще се срещне с членове на нашия кабинет. Това се прави през няколко години и е свидетелство за значимостта на връзките между Израел и България", коментира Щайн.

Тя посочи, че Израел е изключително доволен от сътрудничеството си с българското правителство. "То ни съдейства по всякакъв начин".

Вени Марковски: Нулев е шансът атентаторът да бъде разкрит от българските служби

"Важно е да се види кои от поръчковите убийства в последните години бяха разкрити, защото още от Андрей Луканов насам нямаме разкрито убийство", коментира още той.

В очакване на анонсираната вчера от вътрешния министър Цветан Цветанов нова информация около атентата в Бургас, Марковски каза: "След като ние не можем собствените си убийства да разкрием, как очакваме да разкрием атентат, в който загина български гражданин".

Той изрази съмненията на много от интернет потребителите в достоверността на фоторобота на атентатора. "Толкова пъти досега са ни предоставяли съмнителна информация, че сега нямам основания да вярвам в това, което ни се казва. За разлика от българските медии, които само цитират какво е казал министърът или някой от полицията, в интернет има възможности информацията да се проверява", каза той. http://www.trud.bg

 ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ


 


Сходни връзки

Израел с нови доказателства за това, че Хизбула има пръст в атентата от 18 юли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди