изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:22 EET
Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз    
Любопитно Най-новата ерогенна зона, която учените и сексолозите успяха да открият, е дланта. Според последни проучвания на експертите, върху ръцете ни има множество нервни окончания, които могат да ни доведат до изключителна наслада. Те са чувствителни почти колкото шията, ушите и зърната на гърдите.

При мъжете най-чувствителни зони са китките и разбира се, половият им орган. При жените ерогенните зони са доста по-сложни и често зависят от самата жена. Но много чувствителна при дамите е зоната между пръстите, шийната област, ушите, както и кожата на сгъвката при прасеца.

Друга женска област, която е чувствителна и при любовна игра може да доведе до оргазъм, са гърдите, и най-вече зърната. При повечето дами зърната имат пряка връзка с вагиналната област, затова целувките, докосванията и масажът на тези приятни за докосване женски части на тялото предизвикват у жените непреодолимо желание да правят любов.

Най-сигурната женска област, която си остава фаворит и за самите дами е клиторът. Той е почти 100-процентов източник на наслада и огромно удовлетворение. За съжаление, тази ерогенна зона често остава незабелязана от господата и дори подценена от тях. А именно клиторът е най-мощният източник на сексуална наслада и при стимулация от страна на мъжа (може и на жената), довежда до невероятен завършек на любовната игра.
http://www.az-jenata.bg

Оргазмът на жените може да се удължи до 4 месеца /18+/

Сексът без оргазъм е огромен стрес за жената!

Малките местенца на мъжете, за които жените забравят

Кои са ерогенните зони на жената

Семеен секс – мисията възможна

Как да свалиш жена според зодията й?

Атлас на мъжките ерогенни зони

Пътеводител на плътските наслади

Брадичката е най-ерогенната зона за мъжете

 


Сходни връзки

Ерогенните зони, които ни докарват до екстаз | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди