изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:38 EET
Пуснаха фоторобот и на съучастник на атентатора    
Ред и сигурност МВР разпространи фоторобот на предполагаемия съучастник на атентатора от летището в Бургас, както и снимки на фалшива шофьорска книжка, която е била използвана от мъжа. Има данни, че мъжът от снимката се е представял с фалшивото свидетелство на управление на автомобил от щата Мичиган, САЩ, като е възможно да е използвал и други имена. Шофьорската книжка е на мъж с името Ралф Уилям Рико, роден на 19 юни 1987 г., който е висок 178 см.



От МВР разчитат на съдействие и призовават гражданите, които са виждали мъжа от снимките или имат информация за него, да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112.
Всяка информация ще бъде от изключителна полза за разследването, допълват от пресцентъра на МВР и предупреждават, че тиражирането на непотвърдени данни и версии за терористичния акт е манипулативно и създава негативно усещане в обществото, като пречи на обективното разследване.

Вчера вътрешният министър Цветан Цветанов бе категоричен, че няма допусната грешка при изработването на фоторобота на атентатора от летище Сарафово, който бе публикуван от МВР на 1 август. Според снимката терористът е млад мъж на около 30-35 години, с бяло лице и кестенява коса.
Намерената у него фалшива шофьорска книжка на мъж с име Жак Филип Мартен с рождена дата 5 декември 1987 г. също е от американския щат Мичиган.

Бургаският сайт besove.com пък съобщи, че чуждестранен шофьор на ТИР е намерил личната карта на камикадзето заедно с радиостанция, с която се смята, че бомбата е задействана дистанционно. Мъжът търсел услугите на магистрална проститутка на пътя между Слънчев бряг и Варна.

Израелски медии разпространиха още на 20 юли фоторобот на предполагаемия съучастник на терориста.

www.dir.bg

 ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Пуснаха фоторобот и на съучастник на атентатора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди