изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:22 EEST
Борят жегата със секс на плажа (видео 18+)    
ЛюбопитноКакво ли не измислят хората в тези летни жеги, за да разнообразят лятната си отпуска? За необичайно и атрактивно развлечение са помислили хърватите, които се разнообразяват със... секс игри на плажа. В селището Ровини в Хърватско има плаж, където по цял ден се вихрят секс оргии,хвалят се хърватски медии.

Борят жегата със секс на плажа (видео)

В секс-забавленията са включват всякакви - от воайори, през ексхибиционисти до пристрастени сексманиаци от цял свят, пише електронното издание \\"Либертас\\".

\\"Няма нещо, което го няма другаде\\", посочва хърватският \\"Дневник\\", добавяйки, че ако \\"към това се добавят и многобройните секс клубове в самото селище, то тогава този бисер на Истрия справедливо е отбелязан в световната карта на секс-туризма\\".

Порталът е публикувал и ексклузивен видеоматериал, от който става ясно какво се върши из плажовете... 

На плажа се намират двайсетина двойки, а стотина са онези, които мастурбират.

Там няма душове, тоалетни, няма кофи за боклук, въобще - всичко е тотално нехигиенично, а тези плажове би трябвало да имат хигиена на изключително високо ниво, смята Гюрица Маршик, председател на Асоциацията за насърчаване на сексуалната свобода.

Според един гост на плажа \\"не съществуват официални правила на поведение, а това означава, че всички могат да участват. Ако някой иска да се включи в сексуален акт, просто трябва само да попита и ако му разрешат, играта започва\\".

http://www.bnews.bg

 


 


Сходни връзки

Борят жегата със секс на плажа (видео 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди