изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:40 EEST
Голям скандал се разрази между Илиана Раева и Нешка Робева    
СпортТреньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева пожела да отговори на нападките, отправени от Нешка Робева в интервю за \"7 дни спорт\" в броя от понеделник.

Илиана Раева и Силвия Стойчева
Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева пожела да отговори на нападките, отправени от Нешка Робева в интервю за \"7 дни спорт\" в броя от понеделник.

В интервюто си за \"7 дни спорт\" председателят на клуб \"Левски\" Нешка Робева коментира причините, поради които Лили Игнатова и гимнастичките от разширения състав на националния отбор Габриела Кирова и Кристина Илиева напуснаха \"Левски\" и се подготвят в базата на националния отбор на стадион \"Раковски\". \"Не съм възмутена, погнусена съм. Не искам да се замесвам, не смятам, че уреждането на тези неща трябва да става по медиите\", коментира Робева.

В отговор шефът на клуб \"Илиана\" Илиана Раева отговори: \"Нешке, аз трябва ли да бъда погнусена? Трябва ли да бъда погнусена от това, че лъжата ти е начин на живот? Трябва ли да бъда погнусена от лъжата, че си готвила Силвия Митева като треньор, когато всички близки до художествената гимнастика знаят, че единствено майката на Силвия е била неин треньор...\"

Вижте снимки на Раева и Робева >>


Афектирана, Раева допълва: \"...Трябва ли да бъда погнусена, че не дойде да дадеш едно цвете на децата и да им пожелаеш успех на европейското, когато Стела Милушева, Райна Афионлиева и Красимира Филипова се обадиха и дойдоха с китка. Това са треньорите, които бяха от сутрин до вечер с нас, когато бяхме златни момичета. На тези треньори никой никога не чу името и те никога не са искали да им се пишат имената по вестниците. Те се обадиха да ни пожелаят успех. Всички ние знаем, че Нешка Робева е недостижима и никой не може да има нейните резултати. Когато обаче тя говори за методики, сигурна ли е, че ние искаме тези резултати и по този начин. През всичките години никога не съм я нападала, а съм отвръщала на нейни нападки, както правя и в момента. Нешке, ти лъжеш себе си.\"

Според Илиана Раева методиката на Нешка Робева е остаряла и тя вече не може да носи успех на българските състезателки, които бягат от Робева, заради отношението й. http://life.dir.bg
 


Сходни връзки

Голям скандал се разрази между Илиана Раева и Нешка Робева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди