изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:45 EET
Най-новата мода сред гърлите    
Любопитно В последно време сред някои гърли на позвъняване върлувала мода… да зачеват от клиенти, които им харесват – нали и те са жени и хора!   И тъй като повечето от тях срещат обясними трудности при възпроизводството и рядко стигат до финалната права, решили да се вслушат в съветите на нароилите се напоследък “спецове по заплождане”.

Особено актуални били указанията им кои са местата, където зачеването се регулирало от мистични природни сили.
  
  Едно от тях е близката до София къща с растящо в спалнята й дърво. По понятни причини обаче от мястото можели да се възползват само що-годе постоянни двойки, решили да продължат човешкия род в хармония, подсигуряваща на бебето оптимална физическа и умствена кондиция.
  
  Един от въпросните “специалисти” посъветвал “персоналките” от столичен бардак да използват за целта… монумента “Камбаните’ в жк “Младост”, открит през далечната 1979-а от Людмила Живкова. Там според тях бушували енергии, които правели възможно осеменяването и на най-закоравелите професионалистки в бранша.
  
  Една софийска нимфа на име Лили си навила на пръста, че на всяка цена ще има дете от свой клиент – богат, красив и сравнително млад левент, при това свързан с мутренските групировки. Да, но имало едно “но”. “Заплодителят” никога не практикувал “стандартен” с*кс с поръчаните момичета, разкриха от в. “Шоу”. Табиетът му бил да ги накара да седнат на капака на колата му, облечени с червен и нарочно скъсан чорапогащник, който им връчвал самият той. След което освобождавал напрежението ръчно и сеансът приключвал. За порядъчно уморените от занаята си “нощни пеперуди” този странен клиент се превърнал във ф*тиш и се хванали на бас коя ще забременее първа от него.
  
  Най-напориста все пак се оказала Лили. След едно ходене на Витоша тя директно попитала хубавеца има ли шанс някой ден да преспят заедно, но той я отрязал с думите: “Аз за секс пари не давам!”
  
  Тогава, амбицираната се*струженичка му върнала парите – 70 лв., от които за нея оставали по регламент 35. Тоест задоволила го безплатно. Започнали “да излизат”, но винаги с презерватив. В един момент Лили се изхитрила и почнала да дупчи латексовите изделия. Въжделеното зачатие обаче все не се получавало. До нощта, в която охраната на “Камбаните” ги осветила с фенерче по време на любовната игра.
  
  “К’во правите тука, бе?”, изръмжал им байчото. “Деца!”, отговорили двамата. “А, може! Щом не краднете камбани, немате ядове!”, казал гардът, изсекнал се звучно по селски и си заминал. В тази сюблимна нощ бил заченат малкият Людмилчо /кръстен в чест на патронката на “Камбаните” Людмила Живкова/. Таткото обаче и досега не го е признал официално въпреки ДНК теста, доказващ, че момчето е негов биологичен син.


razkritia.com

http://erotic.erogance.eu/news

Репродуктивността и зачатието в хороскопа
Осеменяване на лесбийки – най-новата услуга в нета
Мъж роди второ дете за 1 година
Жени зачеват от статуи
ТАБЛИЦА ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ ПОЛА НА БЕБЕТО
Кочев смени Малина с млада брюнетка
Замразяваш си яйчниците и секс до дупка
ЛЮБОВНИ ДНИ ЗА ЗАЧЕВАНЕ НА БЕБЕ НАВРЪХ 2013 ГОДИНА
Филип Киркоров си избра сурогатна майка в САЩ
Мъжете проговарят за стерилитета
104 пъти секс, за да стане бебе
Бременна ли съм - признаци
Лошите момичета раждат гении
Калина Илиева заченала ин витро, за да прикрие фалшивата си диплома
Здрав секс, за да ти е вярна жената
Ш-ш-ш-т! Малина зачева


 


Сходни връзки

Най-новата мода сред гърлите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди