изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:00 EEST
Того: Лишаване от секс с политическа цел    
Любопитно Женското крило на организация за защита на гражданските права, бореща се за сваляне от власт на президента на страната, призова жените в Того на едноседмична секс стачка, съобщи Асошиейтед прес.

Адвокат Изабел Амеганви, лидер на женското крило на организацията "Да спасим Того", прикани жените от днес да лишат от секс своите съпрузи или партньори, за да окажат натиск над мъжете да се опълчат срещу президента Фор Гнасингбе.

Тя заяви в интервю за агенцията, че нейната група следва примера на жените в Либерия, които прибягнаха до секс стачка в кампанията за мир през 2003 г.

Имаме много начини да принудим мъжете да разберат какво искат жените в Того, каза тя.

Стачката бе обявена на митинг в столицата Ломе, организиран от коалиция, която протестира срещу неотдавнашните избирателни реформи, които според опозицията ще улеснят паритята на Гнасингбе да спечели парламентарните избори през октомври.

Гнасингбе дойде на власт през 2005 г. след смъртта на баща си Еядема Гнасингбе, който управлява западноафриканската страна 38 години.

На митинга в събота лидерът на опозиционния Национален алианс за промяна Жан-Пиер Фабр призова за оставка на Гнасингбе, но се пошегува, че една седмица без секс е твърде много и под смеха на присъстващите няколко хиляди души предложи по-кратък период.

Хайде да се спрем на два дни, каза той.

Някои бяха скептични. На нея й е лесно да говори, защото не е женена, каза по адрес на Амеганви журналистка, цитирана от АП.

"Нима си мисли, че жена, която живее с мъж в къщата си, ще може да се сдържи толкова време. А и кой ще контролира какво правят двойките в къщи?" http://www.vesti.bg

Секс стачка в Колумбия

Секс стачка спря война на Филипините

Отново гол протест на „Фемен“ /ВИДЕО 18 +/

Лидерът на Фемен: В Украйна успяват само сексробините

Гола стачка на Украйна - България (снимки)

 


Сходни връзки

Того: Лишаване от секс с политическа цел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди