изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:29 EEST
Несебърската Барби: „Правила съм секс на джет!„    
ИнтервютаИвелина Прунова стана известна на тв-публиката с участието си в риалити-шоуто “Милионер търси съпруга” с богаташа Христо Сираков, което се излъчи в ефира на „ТВ 7”. Ивелина Евгениева Прунова е известна в родния си Несебър с култовия прякор... Барби. Ексцентричната мацка е на 26 години, завършила е „Психология”, но стана известна в цялата страна и, като лице на протеста на Несебър, когато през 2010 г. стотици от Стария град се вдигнаха срещу държавата и ДНСК при събарянето на незаконните им пристройки към къщите.
Ивелина Прунова - Несебърската Барби Ивелина Прунова - Несебърската Барби Ивелина Прунова - Несебърската Барби

Това лято за блондинката беше особено благотворно, защото тя се окичи с две титли - „Мис Лошо момиче - 2012” и „Мис Силикон - 2012” (2-ра подгласничка)!...

Последната клюка за Ивелина е, че тя често е засичана „под ръка” с милионера Динко Динев, в едни от най-вървежите заведения в Несебър и „Слънчев бряг”, а нейната най-съкровена цел била уж да стане негова любовница и веднъж завинаги да стъпи на звездния небосклон. Дали това е поредната бомбастична клюка за нея и още куп други любопитни подробности, лично шармантната Ивелина разкрива пред в-к „БЛИЦ”!...


- Ивелина, един от най-заможните ергени от вашия регион е милионера Данчо Динев - какви са отношенията ви, познавате ли се, откога, била ли си на негови партита поканена, свързани ли сте по някакъв начин двамата в по-близки отношения?!

- Вече ми е омръзнало да ме свързват неоснователно с разни имена. Познавам господин Данчо Динев съвсем бегло.

- Скоро седмичник тиражира клюката, че ти и Данчо Динев сте засичани често заедно да се черпите с бяло вино и шампанско по най-вървежните морски заведения в Несебър и \"Слънчев бряг\", а и ти си била обсебена да станеш новата му любовница, защото той е един от най-състоятелните мъже на Черноморието! Каква е твоята истина в първо лице?!

- За мен това е новина. За първи път чувам, че някъде е публикувано такова нещо. Не знам в кой вестник е това и не съм го чела. Сега разбирам от Вас. Не съм любовница на Г-н Динев и дори никога не съм била на една маса с него. Освен това аз не пия никакъв алкохол и няма как да са ме видели да пия вино и шампанско с него.

- Същия вестник намеква и, че в действителност Данчо Динев си има постоянна нова любовница рускиня, а ти всъщност си „пускаш” сама подобни клюки за да привлечеш интереса на медиите - сега е момента да го опроворгаеш?!...

- Тава е най-абсурдното нещо. Нямам никакъв интерес да разпространявам клюки за себе си, особено от такъв характер. Явно източникът не е добре осведомен. Не ми е нужно името на известен мъж, за да привличам медийно внимание.

 - Ивелина, радваш ли се на титлите, които завоюва това лято или амбициите са ти по-големи, какви по-точно?!

- Радвам се много за титлите си, понеже си ги спечелих сама. Никой не плаща за мен, сама си постигам нещата и затова радостта от успеха ми е истинска. Естествено, че амбициите ми са по-големи, но не мога да коментирам неща, които са в проект.

 - След конкурса „Мис Силикон” ти каза, че не си близка с победителката, но си чула слухове, че си е платила титлата! От къде идва твоята информация, нещо по-конкретно да разкриеш?!

- Не съм казвала такова нещо. Нека всеки печели както намери за добре. Медиите до последно ме сочеха за фаворитка за титлата и когато след консурса хората ме спираха да ми кажат, че е трябвало аз да бъда победителката, това беше най-голямата награда за мен. Дори в интернет бях на пъво място сред претендентките с най-много харесвания и положителни коментари, което е голямо признание. Интересно е, че и до сега има хора, които не са разбрали и ми честитят, защото са останали с убеждението, че аз съм станала „Мис Силикон“. Прочетох някъде, че съм била разочарована от конкурса. Искам да подчертая, че няма такова нещо. Дори съм доволна, че там не бях първа, защото иначе не бих могла да участвам в следващия конкурс, където получих короната. Забелязала съм, че при мен всеки неуспех се превръща в по-голям успех. Сега аз съм “Miss Bad Girl” („Мис Лошо момиче”) и ме интересуват ангажиментите, свързани с тази титла.

 - Слухове винаги има по повод тези конкурси, защо тогава участваш изобщо, след като съмнението винаги остава?!

- За всичко има слухове, къде с основание, къде без. Ще подчертая, че и за двата конкурса бях поканена за участие лично от организаторите. Преди да ме потърсят не съм имала намерение да участвам. Не съм „напирала“ и не съм се „бутала“, както бяха написали в един сайт, нищо, че други го правят, за да реализират амбициите си. При мен нещата просто си стават.

- Популярността ти направи ли те повече ухажвана и актуална в родния ти град Несебър, вече всички знаят за несебърското Барби - Ивелина?!

- За пореден път пояснявам, че никога не съм мечтала да се доближа до образа на Барби. Фактът, че хората ме оприличават на най-красивата и най-популярна в света кукла, може само да ме радва. Ако природата не беше ми подарила тази външност и характерните черти, и при най-голямо желание не бих могло да постигна такава прилика. Дори непознати, които не знаят, че прякорът ми е Барби, ме наричат така.
С положителност конкурсите винаги носят повече популярност. Много хора ме поздравиха и се радваха, че момиче от Несебър печели корона. От друга страна никога не ме е подминавала женската злоба. Популярността ми още повече подразни някои дами, които упорито се опитват да ме очернят в сайтовете. Под достойнството ми е да ги коментирам.

- Получи ли първите си неприлични предложения след спечелването на титлите и какви по-точно?!

- Мъжкото внимание винаги ми е било вповече. Доволна съм, че мъжете ме оценят като личност и разбират, че не могат да ми отправят неприлични предложения.

- Как те избраха за лице на протеста на Несебър, когато през 2010 г. стотици твои съграждани се вдигнаха срещу държавата и ДНСК при събарянето на незаконните им пристройки към къщите?!

- Акцентирам върху факта, че този протест не беше насочен срещу държавата и закона. Ние протестирахме срещу двойния стандарт, който се прилага в България, срещу неяснотата, срещу факта, че на хората не беше обяснено кое е законно и кое не е и, че държавата е майка за едни и мащеха за други. Не бях сред потърпевшите, но подкрепях съгражданите си и през трите дни на протеста. Аз бях една от хората, които събираха подписите. Отговарях за подписката за „Спиране на събарянето на незаконните постройки в Стария град” и подкрепа на „Декларацията на Общинския Съвет“. Имаше моменти, в които снимаха и показваха повече мен, отколкото проблема на града и мъжете коментираха, че съм привлякла повече внимание от самия град. Медиите ме направиха лице на протеста.

- Мислила ли си за кариера в политиката?! Кой от нашите политици те харесва като мъж, а и като полезен човек за държавата ни?!

- Не съм мислила за подобна кариера. Е, има добре изглеждащи мъже сред нашите политици, но не ги познавам лично и не мога да им давам оценки.

- Какво ще кажеш на „форумците”, които коментират и те обвиняват, че гърдите и устните ти са с порно-размери, а имиджа ти е копие на чалга-изпълнителките от зората на турбо-фолка?!

- За тяхно сведение устните са си мои и съвсем естествени, а от миналата година имам силикон единствено в гърдите и то не поради нужда, а по прищявка. Не правя по себе си нищо по-различно от това, което правят другите жени. Някои дами каквото и да си сложат пак си остават незабелижими и за собствено успокоение пишат злобни коментари по мой адрес. Ако си спомняте, в едно списание бях първата българка, обявена за бъгарската Памела Андерсън, с предложение за „Холивуд”. Това не е фолкаджийско ниво.

- Предполагам, че живееш в Несебър - разкажи нещо повече за себе си (с кого живееш, работиш ли, с какво се издържаш и т. н.?!...), за семейството ти, приятелите ти, нещо друго интересно?!

- Живея в Несебър. Завърших Университета „Св. Св. Кирил и Методий“ във Велико Търново. Ще продължа образованието си с втора специалност. Семейството ми не са известни бизнесмени, обикновени хора са и аз се гордея, че не съм от лигавите момичета, които постигат всичко благодарение на връзките и влиянието на родителите си. Наложи се да огранича контактите си след, като почувствах недоброжелателно отношение от страна на близки хора. Когато усетиш неискреност от страна на хора, които си считал за приятели е болезнено. Запазих малко, но истински приятели.

- Имаш ли си приятел или не си обвързана с никого сериозно на този етап?!

- Свободна съм.

- Имаш ли намерение да се местиш в София и с каква цел?!

- За сега съм в Несебър. Не знам как ще протече животът ми и къде ще се установя.

- От твоя досегашен опит, в най-общо казано - шоубизнеса, разочарова ли се от нещо или от някого по-конкретно?!

- В никакъв случай не съм разочарована. Напротив, благодарна съм, че съм забелязвана в тези тези среди, без да съм целяла специално нечие внимание.

- В предаването „Милионер търси съпруга”, много от момичетата се оплакаха конкретно от отношението на Христо Сираков, както и от излъганите им първоначални очаквания!... Сега от позиция на времето, ти от какво би се оплакала или пък го похвалила?!

- Никога не е обиждал участничките с отношението си. Той е добър и внимателен човек и не си позволява подобни неща.

Ивелина Прунова от Несебър 2 Ивелина Прунова от Несебър 3 Ивелина Прунова от Несебър 4

- Лично на теб Христо Сираков предлагал ли ти е нещо по-пикантно извън ефира на предаването или пък да сте били някъде заедно, но това да е останало скрито от камерите?!

- Не, никога не ми е отправял подобни предложения. Отношенията ни са на взаимно уважение.

- Наистина ли младо и красиво момиче на 26 години, би искало да стане съпруга на мъж на средна възраст, като него, при това със спорна репутация на женкар и кредитен милионер (според доста публикации в публичното пространство!)?!

- Това беше телевизионно реалити, една игра, част от шоу-бизнеса. Христо Сираков е преуспял мъж, човек, който е постигнал много и е нормално да бъде в обектива на медиите, което има както положителни, така и отрицателни страни. За съжаление, понякога медиите създават репутация, която не отговаря на реалността.

- Разбрах, че си се явявала скоро в „ТВ 7” на конкурс за синоптички, но не са те избрали. Вярно ли е, че Николай Бареков лично е разговарял с теб и дори те е ухажвал доста настоятелно или това е поредната измислица?!

- Няма такова нещо.

- Кои други известни мъже са се домогвали до теб и са показвали недвусмисленото си желание за интимни отношения с теб?!

- Ясно е, че няма да разкрия имена, защото не искам да предизвиквам скандали. Ако цитирам извесните имена, медиите ще започнат да свързват името ми с тях, а не искам, а и това няма да отговаря на истината. От друга страна, не бих искала тези хора да се чувсват засегнати, че публично съм оповестила, че са били отхвърлени от мен.

- Страдала ли си за мъж - наример да ти е изневерявал, да не е отговорил на чувствата ти изобщо, да те е разочаровал по друг начин?!

- Няма човек, който да не е страдал, без значение дали е мъж или жена.

- Ти самата определяш ли се, като сексуална жена, по твоите представи и в какво се изразява по-конкретно това в любовната игра или нещо друго по-перверзно да обичаш да правиш например?!

- Определям се като интригуваща жена, към която се проявява интерес
от различен вид, не само сексуален.

- Най-нестандартното или шантаво твое секс-приключение ми опиши?!

- На джет.

- Ако трябва да избираш или отново да се „съзтезаваш” за ръката и сърцето на някой нов български мъж, кой от поулярните ни ергени би избрала и защо?!

- Мъжете са тези, които се състезават за сърцето ми, а чувствата ми към даден мъж не се определят от това дали той е известен или не. Избирам го заради самия него, а не заради славата му или нещо друго.

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил
http://www.blitz.bg
Риалити героиня и футболна тигрица се пробват на МИС СИЛИКОН 2012
Несебърската кукла Барби: Завиждайте! Никога няма да сте като мен!
 


Сходни връзки

Несебърската Барби: „Правила съм секс на джет!„ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди