изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:52 EET
10 супер съвета за страхотен секс (за мъже) /18+/    
Любопитно

С две думи, искате да освежите любовния си живот? Е, решихме да ви предложим няколко съвета, които определено могат да ви помогнат да го сторите. Те са събирани и селектирани от най-големите експерти в областта, които този път не са учени.



Хвърлете един поглед:

1 Размазваща целувка: Просто редувайте въртеливите движения на езика с леко докосване и засмукване. Ефектът от тази целувка ще засили чувствителността на партньорката ви значително.

2. Секси захапване: Към написаното по-горе може да добавите и малко палаво захапване по устните за по-голяма възбуда.

3. Целувка „Палаво куче": Тази целувка е идеална да стимулирате сетивата й, като се насочвате към различни части на тялото й. Това, което трябва да направите е да действате нежно с езика.

4.Римска баня: Предложете й да си вземе душ заедно с вас. Предварително сложете някакви аромати за баня. След това я накарайте да седне в скута ви с гръб към вас и започнете нежно да я гъделичкате с водната струя на душа по цялото тяло и да я целувате от врата надолу, като отделите специално внимание на гърдите.

5.От засада: Някоя сутрин, докато тя още спи, започнете нежно да я галите първо по устните, после по върховете на гърдите и после по слабините. Когато леко се разбуди, проникнете в нея откъм гърба й.

6.Експериментирайте с ъглите

Според много специалисти, декоративните възглавнички, поставени правилно под нея, помагат за максималното съприкосновение на пениса и най-чувствителните части на вагината й. Опитайте се да я накарате да легне по корем и да постави малка възглавница под ханша си. След това легнете върху нея и влезте плавно.

Не отивайте твърде дълбоко

Може и да си мислите, че всичко опира до дълбочината, но изявените секс-гурута са единодушни, че най-външната една трета от вагината е най-чувствителна.

Когато сте в нея, опитайте се да движите пениса си навън и навътре около входа на вагината й. Това е страхотен начин за забавяне на еякулацията, а играта около входа със сигурност ще накара мацката са се върне за още.

7.Правете балончета

Отпийте голяма глътка шампанско, преди да отидете долу, стиснете устни, а след това изсипете пенливата течност по клитора й на малки части с помощта на езика. След това може да се размените и тя да го направи с вас. Никой не може да устои на гъделичкащото усещане от газираните балончета.

8.Покажете издръжливостта си между чаршафите

Ако искате да пробвате всички номера, описани в тази статия, както и някои нови пози, опитайте валсалва маноеувре. Тази древна индийска техника за задържане изисква да дишате с долната част на корема, така сякаш се опитвате да си раздвижите чревния тракт.

"Увеличаването на коремното напрежение, успокоява мускулите, които котрактират при еякулация.", обясняват специалистите. И все пак не се престаравайте, ако не искате да свършите с нещо повече от забавяне.

9.За по-дълготраен ефект, изпробвайте стоп-старт метода

Всеки път, когато мастурбирате, спрете точно преди еякулацията. Изчакайте, докато чувството не отмине и повторете процеса няколко пъти. Това ще ви помогне да се научите да се контролирате и ще ви превърне в истински маратонец.

10.Бонус съвет: В гардероба

Опитайте се да я накарате да го направите на някое не много широко, затворено пространство. Непривичната среда, звуци и миризми, ще създадат усещането за съвсем ново преживяване.

http://www.tialoto.bg/

Секс пози за максимално удоволствие /18 +/

Няма сън, няма оргазъм

Вярваш ли в G точката?

Как да го прелъстиш без думи

Анимирани Sex пози

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Открий 7-те чудеса на страстта!

 


Сходни връзки

10 супер съвета за страхотен секс (за мъже) /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди