изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:48 EET
Гавра с малолетни разтресе Мрежата    
ОбществоПедофил примамва братче и сестриче "да си играят" пред камера (18+)

Потресаваща гавра с малолетни взриви мрежата у нас. Педофили накараха български дечица да се събличат пред камера и да имитират любовна игра, въпреки крехката им възраст.

Умопомрачителните кадри бяха качени в интернет от нищо неподозиращите братче и сестриче, които просто удовлетворяват молбата на нечий болен мозък.



Скандалните клипчета бяха гарнирани и с перверзни въпроси и отговори, публикувани на нашумелия сайт http://ask.fm/. Страницата, която за нула време се превърна в хит сред подрастващите, представлява анонимни лексикони с право на видеоотговор.

И докато интернет пространството позволява всякакви нецензурни форми на комуникация, то истерията с конкретния сайт бързо прерасна в престъпление, строго наказуемо от закона.

Според Наказателния кодекс, извършителят на деянието го грози от 1 до 6 години затвор, в зависимост от обстоятелствата по случая и съдийската преценка:

Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.

Фейсбук буквално прегря от отвратени хора, които призоваха за спешна реакция на полицията. Юзърите настояват за откриване и наказване на подбутителя към блудство, както и за пълно премахване на вулгарните клипове.

В социалните мрежи вече се появи и заподозрян: Това е мъж на средна възраст с фейсбук инициали С.Т. , чиято снимка публикуваме обработена с фотошоп филтър, поради съображения за сигурност. Според неофициална информация става дума за активист на партия "Атака".

Шефът на сектор “Kомпютърни престъпления” в ГДБОП Явор Колев заяви пред Дартс Нюз, че МВР е сезирано за случая и вече се води разследване за намирането на изверга.

Обезпокоителните кадри доскоро можеха да бъдат открити на адреса http://ask.fm/zoi4e64 , но администраторите на сайта са ги изтрили след множество жалби на потребители. http://dartsnews.bg
СКАНДАЛНО! ТОВА 20-ГОДИШНО МОМИЧЕ ПРАВИ СЕКС С 14-ГОДИШЕН И МУ РОДИ БЕБЕ
Педофил, пребил и изнасилил 10-годишна, се споразумя за 16 месеца
Близо 100 онанисти бродят из София
Учителка прави секс пред очите на дъщеря си с нейни съученици
Четирима тийнейджъри блудстват половин година с 10-годишно момиченце в Шумен
Заловиха водопроводчик педофил по време на секс с дете
Задържани са двама мъже за детско порно
Педофил изнасилвал момиченца, съставил списък с 1000 жертви
Дядо мастурбира гол, докато 9-годишни деца го галят
14-годишна спечели бас след секс маратон със 100 мъже /18+/


 


Сходни връзки

Гавра с малолетни разтресе Мрежата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди