изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:45 EEST
Мастит адвокат обран след секс на плажа в Бургас    
Ред и сигурност Голяма сума пари е открадната вчера сутринта на Централния плаж, съобщава ОД на МВР-Бургас. Жертвата не е кой да е, а един от мастите адвокати в Бургас, чиято самоличност се пази в тайна. 55-годишният юрист дошъл чисто гол в Първо РПУ и помолил за панталон.

Ето какво разказва пред \\"Бесове\\" дежурният офицер в Първо РПУ:  в управлението на ул.\\"Г.Кирков\\" пристигна гол мъж, който прикриваше мъжкото си достойнство с ръце. На прибежки той застана пред гишето и помоли да му дадем някакъв панталон. Гледката беше отчайваща, още повече, че разпознах по лицето кой беше този гражданин, казва един от полицаите, който направо бил втрещен.

Защото пред очите му стоя гол-голеничък самият Т.М. - известен адвокат, 55-годишен, в полутрезво състояние. Той разказал, че между 07.30 до 8.00 часа са откраднати дрехите му, мобилен телефон и два портфейла. Странно защо тези скъпи вещи и парите били натъпкани в найлонова торба, оставена без надзор, по думите му, докато се наслаждавал на първите сутрешни лъчи край брега на морето.

Според него единият му портфейл съдържал 3000 лв., 2000 евро и 250 щатски долара, дебитни карти и адвокатск карта.
В другия портфейл имал 100 лв., лична карта и ключове. Според запознати Т.М. е бил кьоркандил пиян и е правил секс в нощта срещу неделя на плажа. Времето беше горещо и предразполагащо за подобно прегрешение. При толкова много пари обаче остава загадка защо те е завел мацето си в някой приличен хотел, ами напоркан е отишъл да прави секс на пясъка. Коленете на адвоката били доста ужулени, сякаш са били трити с шкурка.

Очевидно обаче гаджето е било проститутка или непозната, защото тя действително е избягала с всичките му пари, даже и с дрехите, натъпкани в торбата. Възможно е обаче той да не си е свършил и работата както трябва, защото жената му е отнесла дори и боксерките.

Работата по случая продължава от служители при Първо Районно Управление \\"Полиция\\" - Бургас.
http://www.blitz.bg

Veronica Zemanova 637 Veronica Zemanova
 


Сходни връзки

Мастит адвокат обран след секс на плажа в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди