изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:16 EET
Сръбският премиер: Майната му на такъв ЕС!    
По света Сръбският премиер Ивица Дачич се ядоса на ЕС заради предстоящия гей парад в Белград. Събитието е планирано за 6 октомври, като представители на Брюксел се обявиха в негова подкрепа, предаде Стандарт нюз.

"Майната му на такъв Европейски съюз, входен билет за който е гей парад", каза Дачич, цитиран от „Вечерне новости“. Белград. „Зарежете тези приказки за човешки права. Какви човешки права? Става въпрос за сигурността на хората! Има страни, в които няма гей паради, а са членки на ЕС. Възможно ли е това да бъде главна тема, да продължаваме да се занимаваме с гей парада като основен проблем, като билет за вход в ЕС, това е смешно“, заяви Дачич.

„Сърбия трябва да премине през слалом, ако трябва сто пъти да преговаряме. Трябва да знаем какво искаме и ние търсим решение, за да преминем през европейската интеграция, като при това не верифицираме независимостта на Косово“, каза още премиерът на Сърбия, цитиран от сръбския печат.

На предишния гей парад в Белград се стигна до кървави сблъсъци. Не е изключено този път също да има кръвопролитие. Противници на хомосексуализма вече заплашиха да убиват участници в парада.
http://world.actualno.com

 


Сходни връзки

Сръбският премиер: Майната му на такъв ЕС! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди