изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:04 EEST
ИЗКУСТВЕНИ ГОЛИ ЦИЦИ И ВЛАЖНИ БЕДРА, ГАРНИРАНИ С ТЪПОТИЯ,ФОРМИРАТ ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ    
КоментариПриродата ни поднася невероятни плодове. На 19 юли 2009 г. изгряха в медиите голите цици на Златка Димитрова. Заедно с другите й голи работи те спечелиха чисто нов автомобил, 10 000 лв. от клиниката на д-р Ангел Енчев и екскурзия в Анталия. Така започна шеметната кариера на бургаското дете-чудо, което по-късно първо в света откри, като бакалавър на Бургаския университет, че хартията се прави от стъкло, гордо развявайки диплома на икЪномист. Плейметката се похвали свенливо, че колекционира мъже и се амбицира да измести водещата Гала от предаването \"На кафе\" по Нова телевизия.

Тежкият й аргумент бе акцентиран в интервю: \"Любовта е изключително приятно хоби\" /визирайки интимните си изпълнения с тогавашния си приятел Багата/. Жълтите медии подшушнаха, че “креватна проза” със Слави Трифонов я лансира в “Бягство към победата”. Сексуалните й умения я издигнаха дори като политически коментатор по национална телевизия заедно с огледалното й русокосо копие Златка Райкова.  И по-често наричаната Черната Златка влезе в елита на България.

Във вторник вечерта Черната Златка изнесе в реалито \"ВИП брадър\"  показен урок по география на хиляди българи /поне толкова, колкото са гледали предаването/, като заяви, че Англия е столицата на Великобритания, а за столиците на съседните Румъния и Сърбия бе близко до истината – Белгия или Босна!

Вчера и днес продължава ровенето в Мрежата, за да се насладят нови хиляди млади хора на умопомрачителните отговори на плеймейтката, която се виждаше като радиоводеща да дава уроци по секс, после раздаваше кремове за ерекция в Сити Плейс и стана Мис Твърдост, получи чисто нов джип BMW.

Няма да се изненадам, Черната Златка, ако влезе и в новата енциклопедия за България. Дори е задължително да й се отдели място в статия за развитието на средното и висше образование в страната след 1989 г.

В края на краищата шоуто си е шоу, а животът е такъв, какъвто е!

И истината е такава, каквато я виждаме с очите си:

* Стотици хиляди младежи с изключителни познания не могат да намерят работа, отчаяни тънат в нищета и бедност;

* Способни деца напускат страната, отиват в чужбина, където работят за благото на други народи;

* Истинското образование става безперспективно, даже ненужно... с дипломи като на Черната Златка;

* Топи се броят на младите семейства, раждаемостта се срива, България е в демографска, икономическа и културна агония...

Стана тя една: Учи, мама, патки да пасеш!

И какво от това?

Изкуствени голи цици и влажни бедра, гарнирани с тъпотия, формират елита на България!

Но по-добре Черната Златка на екрана, отколкото празната зала в парламента в деня за парламентарен контрол, би казал баща ми бай Дяко и би изпил една гроздова с бучка лед и овчарска салата.

 

Наздраве с водка \"Здрафка\": Димитър ДУКОВ

Черната Златка ревна: Столицата на Сърбия е Белгия или Босна, а на Великобритания - Англия /ВИДЕО НА ГЛУПОСТТА/

Черната Златка e магистър по икономика!

 


Сходни връзки

ИЗКУСТВЕНИ ГОЛИ ЦИЦИ И ВЛАЖНИ БЕДРА, ГАРНИРАНИ С ТЪПОТИЯ,ФОРМИРАТ ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди