изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 11:23 EET
Поданик на кралицата отхапа ухото на брат си в Овча могила    
НовиниДвама братя се клаха и единият отхапа ухото на другия след спор за жена. Трагедията се разиграла в село Овча могила след як запой.  Двамата братя не се били виждали отдавна, защото по-малкият живеел в Англия, а другият в България. Развълнувани от срещата, те започнали да обръщат бутилките с алкохол една след друга. Купонът обаче прераснал в клане. Причина за скандала станала съпругата на пристигналия на гости 49-годишен поданик на кралицата.

Според показанията им пред полицаите екшънът започнал около 23,00 ч в събота, когато 53-годишният англичанин със статут на продължително пребиваващ бил намушкан с нож. По разказите на пострадалите до клането се стигнало след скандал за жената на по-младия брат. И така обиденият съпруг нанесъл три удара с нож - два в лявата ръка и един в гърдите, с което причинил на брат си повърхностни порезни рани. А за капак отхапал част от мидата на лявото му ухо.
Потърпевшият е настанен за лечение в плевенската болница, без опасност за живота. Нападателят е приет в свищовската болница с болки в главата и гърдите, без опасност за живота.
Иван ИВАНОВ
http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Поданик на кралицата отхапа ухото на брат си в Овча могила | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди