изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:01 EEST
Любимата напитка показва лъв ли си в леглото    
Любопитно

Питието, което обича да пие вашият партньор, подсказва какъв е характерът му и до каква степен можете си паснете, обясняват психолози.



Ако искате да свържете живота си с почитател на бирата, бъдете сигурна, че пред романтична вечер той ще предпочете забавна нощ в някой претъпкан бар. Любителите на кехлибарената течност са спокойни, но задълбочени, привърженици са на традиционните ценности. Те със сигурност ще ви обичат и ще се грижат за вас.

Мъжете, които обичат да пият коктейли, харесват вниманието да бъде насочено към тях. Обичат да се изтъкват и по-скоро са капризни и непостоянни партньори. Доказателство за това е тайният агент Бонд и неговата любима напитка мартини с водка. Някой да го е виждал с една и съща жена в два поредни филма?

Привърженици на твърдия алкохол като джин, ром и текила изглеждат мъжествени, но най-вероятно ще се окажат силно зависими от мнението на околните. Този човек обича да се смее...на собствените си шеги. Ако го търсите, най-вероятно ще го намерите в най-скъпите заведения.

Ценителите на коняка са интересни и необичайни индивиди. Те са естети, обръщат внимание на външния си вид и храната, която консумират. Внимавайте с такива мъже, защото те са родени ергени и тяхната независимост е по-важна от всичко на света. Но в компанията им никога няма да скучаете.

Ако от всички алкохолни напитки, твоят човек предпочита вино, той е артистичен човек. Привлечен е от красотата, но не външната, а душевната.

http://novinata.org

 


Сходни връзки

Любимата напитка показва лъв ли си в леглото | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Любимата напитка показва лъв ли си в леглото
Автор: Anonymous да 2012-10-03 @ 12:48 EEST
Питиетата от 100 лв. нагоре са винаги сигнал, че сексуалния партньор е много потентен. Бха!... :-Р

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди