изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:10 EEST
Задържаха трима канибали, овкусили и опекли жертвата си    
По светаТрима канибали са били задържани от полицията в Япония, които по много майсторски начин са сготвили труп на изчезнал човек. Майстор-готвачите предварително овкусили жертвата с подправки, преди да я сготвят, съобщава Интерфакс. Заподозрените вече са разпитани, а единият от тях е признал вината си напълно.




Предполага се, че обвиняемите са убили Кадзуюки Кобаяши, изчезнал още през 2009 г., с ножове. После са разчленили трупа му, намазали са месото с подправки и са го изпекли на грил, за да няма неприятни миризми. Сготвените човешки части са били складирани в хладилник в склад в Токио, след което са били преместени в град Ниигата в северната част на страната.

Единият от заподозрените изцяло е признал вината си, вторият е направил това частично, докато третият, който, по данни на медиите, дължи крупна сума пари на Кобаяши, отрича категорично участието в престъплението.

Канибализмът не е забранен в Япония, стига да не става дума за убийство. Тоест, всеки може да предостави част от своето тяло за обяд, а всеки, който поиска, може да похапне човешко от доброволец.

Такива случаи са относително често срещани в Япония. 22-годишният готвач Мао Сугияма публикува в миналото в Туитър обява за продажба на части от тялото си. Цената за порция бе 250 долара. За продан бяха обявени 5 порции. Желаещите да вкусят човешко бяха толкова много, че Сугияма трябваше да подбира своите клиенти.

Редица потребители на интернет сметнаха обявата за отвратителна и се обърнаха към полицията, но от там заявиха, че канибализмът не е забранен от закона.

http://www.trud.bg/

Хорър в Слънчев бряг! Канибал разръфа зърното на проститутка!

Студент разфасова и изяде съквартиранта си

Вижте как изглежда лицето на изгризания от канибал

10 от най-странните неща във вселената

10-те най-забавни новини на миналата година

 


Сходни връзки

Задържаха трима канибали, овкусили и опекли жертвата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди