изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:03 EEST
Танцьорката Т. Х.: Игор Берлин ме дрогира и изнасили, после викна и приятелите си    
     

Интервюта Той мрази патологично жените и му доставя удоволствие да ги изтезава, лежал е в затвора 12 години за убийство на жена!

За първи път вестник “ШОУ” огласи потресаващата информация, че психопат от Македония, подвизаващ се под името Игор Берлин, заплашва десетки жени в България, сред които и известни манекенки и други популярни имена - тризначката Надежда от „Биг брадър”, певицата Александра от „Х Фактор”, а според бизнесмена Георги Георгиев - и Черната Златка, актрисата Вили Марковска от „Столичани в повече” и много други.
Първа се престраши да огласи смъртоносните заплахи срещу себе си „Мис Бг Модел - Евро - 2012” Лилия Стефанова, която се изповяда пред вестника на народа. После и Жоро Френски разкри подробности за Игор Аризанковски (както е истинската фамилия на маниака-психопат).

Репортер на “ШОУ” се свърза и с една от брутално изнасилените и дрогирани от него момичета - 28-годишната танцьорка Т. Х., която разкрива ужасяващи подробности от гаврата с нея!


- Представи се - откъде си, какво образование имаш, какво работиш, на колко си години, имаш ли си приятел, нещо друго важно за теб?
- Родена съм във Враца, а от 15-годишна живея в София. Завършила съм средното си образование в столицата. Работя като танцьорка. На 28 години съм. Имам си приятел, с когото съм от три години и половина и живея с него на семейни начала.

- От колко години работиш като танцьорка?
- От 7-8. Работила съм в доста от най-добрите столични заведения, както и в цяла България, с един от най-известните изпълнители, но имената им ще запазя в тайна, защото не е етично да ги набърквам. Всеки един от тях може да потвърди, че аз имам сериозен приятел от 3 години и никога не съм му изневерявала, камо ли да съм била проститутка, както се опитва да изкара въпросният субект - психопатът Игор Берлин.

- Работила си в Македония – Скопие, миналата година, за колко време и къде?
- За кратко. И беше в град близо до Скопие, условията бяха идеални, заплащането - нормално.

- Какви суми получаваше за работата си там като танцьорка на вечер средно, в евро?
- 40 евро на вечер.

- Малко преди да си тръгнеш от Скопие, през декември 2011 година се запознаваш с въпросния психопат Игор Берлин. Как стана това? 
- В заведението, в което работих - той беше клиент и там се запозна с мен. Представи ми се като мениджър и ме убеди, че може да ми подсигури участие в дискотеки в Скопие за хонорар от 120 до 140 евро на вечер.
Искам да ви обясня - в Македония няма такива неща като танцьорка с консумация. Няма и проституция, в какъвто вид я има, макар и нелегално, тук.

- След като посетихте дискотеката, в която той те е лъгал, че си щяла да започнеш работа като танцьорка, къде те настани да спиш?
- Прибирайки се от дискотеката, той пожела да ме изпрати до апартамента, който ми предостави, и се самопокани. Бяхме сами. Разговорът ни започна съвсем нормално. Отново започна да ме пита за моя приятел, колко държа на него. След което той започна да ми обяснява колко много ме харесвал като жена и поиска интимна близост с мен. В този момент аз се противопоставих, на него това не му хареса и стана груб и арогантен към мен. Стисна ме за гушата, преби ме и започна да ме заплашва, че ще ме убие на място, и че

оттук нататък ще правя само каквото той поиска 

После ме изнасили.

- Ти спомена, че той те е дрогирал и напил предварително, за да те накара да правиш секс?
- Първата вечер ме преби и изнасили грубо. Не ме е дрогирал. На третата вечер, когато повика негови приятели, ме караха насила да поема алкохол, в който съм сигурна, че ми бяха сложили нещо, защото още с първата чаша ми се зави много свят и вече не можех да се контролирам. Загубих всякаква ориентация и воля. Впоследствие разбрах, че това е било "Рохипнол" - анестетикът, който наричат

"дрогата на изнасилването" 

Когато пиеш от нея, нямаш никакви съпротивителни способности и не си спомняш много от случилото се. След всичко това вече те си правиха каквото си поискат с мен.

- Ти помниш ли конкретно колко пъти и ти в какво състояние беше - на съпротива заради изнасилването или съвсем безпаметно?
- Точно колко пъти не си спомням, но бяха много. А и не можех по никакъв начин да се противопоставя. От тази упойка бях безволева като парцал. Когато той излизаше от апартамента, ме заключваше и ми вземаше мобилния телефон.

- Как разбра, че след като са спали с теб, Игор Берлин е получил пари за „услугата” от тях?
- За парите разбрах, защото той самият се е “похвалил” на приятеля ми. Дълго време след случилото се той налагаше психически тормоз не само на мен, но и на моя приятел по телефона и по Интернет.

- Спомняш ли си колко на брой бяха приятелите му, с които ти си правила секс насила?
- Те бяха двама, а Игор стоеше настрани и правеше тези компрометиращи снимки, с които ме изнудва сега.

- През цялото време ли те дрогираха, докато ти насила си била заключена в този апартамент? Даваха ли ти храна или имаше само секс и наркотици?!
- Не. Само тази вечер с неговите приятели. През останалото време вече ви казах, че непрестанно ме заплашваше с живота ми и на моето семейство. Да, носеше някаква храна, но не съм била в състояние да се храня.

- Колко време продължи това заточение и съответно изнасилванията спрямо теб?
- 5 дни.

- Той те е изнудвал и със снимки, на които ти си била в компрометиращи пози (т. е. по време на секс) - кога, още там на място или впоследствие?
- Впоследствие, чрез Интернет. Пращаше ми снимките, искаше пари и ме заплашваше, че ще ги пусне в интернет пространството... Както и направи.

- На петия ден си успяла да избягаш от плена му - как по-точно? 
- След поредната моя истерия, в която изпаднах, той излезе от апартамента нервен и в този момент видях, че вратата остана отключена. Мобилният ми телефон както и други негови вещи останаха там и реших, че това е моментът, в който мога да избягам. Обадих се на една моя колежка, с която съм работила преди това в Македония. Отидох при нея и нейни приятели, които ми помогнаха да се прибера в България.

- Завела си жалба в ГДБОП преди няколко месеца. Защо чака ЦЯЛА една година да мине оттогава - от срам, от страх или пък от гузна съвест?
- Знаех колко е сложно да се доказват тези престъпления през границата и бях обезверена. Впоследствие обаче, като започна тормозът по Интернет - към всички мои близки и познати, изнудването за пари, и да разпространява снимките, които е правил въпросната вечер, подадох жалба в ГДБОП.

- Миналата седмица в сряда ти си била отново при дознателя по подадената от теб жалба. Какви мерки са взети досега, има ли развитие по твоя случай, съответно – доказателства, за да може делото да „влезе” в съда?
- Казаха ми, че вече имат достатъчно много информация за него и го издирват и в Македония. Имат имената и на трите му паспорта, с които разполага, както и снимката му и всички необходими за тях данни. Да не забравяме, че и се показа публично пред цяла България, така че появи ли се в България - ме увериха, че ще бъде заловен. Също така има и още над 60 момичета и жени на всякаква възраст, които са били подлагани на психически и физически тормоз от Игор Берлин, които също са се оплакали в полицията и в ГДБОП.

- Има ли повече раздвижване по случая след излизането „на светло” на деянията на Игор Берлин в нашите медии? 
- За мен този човек е болен мозък и абсолютен психопат. Той мрази патологично жените и му доставя удоволствие да ги изнасилва, бие, изтезава и изнудва. Казаха ми, че е лежал 12 г. в затвора за убийство на жена!

Самият факт, че той се показа публично в ефир след всичките си деяния, говори само по себе си за какъв човек говорим. Може и да си е повярвал, че така ще излезе невинен за всичко, като обвини мен и другите, оплакали се от него в проституция и сводничество, но в ГДБОП и 6-о РПУ не е само моята жалба, а много повече - като казах -

над 60 момичета - всички ли са сводници и проститутки?! 

С мен се свързаха още 8 момичета, които са били подлъгани, дрогирани, изнасилени, снимани и изнудвани по същия начин, както и аз. Представете си колко са такива наистина! Те са с най-различни професии - не са само танцьорки или модели. Той обвинява всички, оплакали се, че са проститутки, и така се опитва да отклони общественото мнение в посока, че те са си заслужавали да бъдат тормозени, но истината въобще не е такава!

Всъщност обаче самият той си признава пред една моя приятелка, че са ме упоили и са ми слагали някакви прахчета в алкохола, след които каквото и да ти кажат, ти просто го правиш и не можеш да се противопоставиш. Както казах, това е било „Рохипнол”, но аз научих за него много по-късно. Неговото самопризнание е записано на компютъра на познатата ми и това също го имат като доказателство в ГДБОП...

Разбрах, че той се е свързал с няколко момичета да се извинява и да им предлага пари, за да си оттеглят жалбите. Не се е опитвал да се свърже с мен, но дори и да го направи, никога не бих приела каквото и да е от него. Единственото нещо, което искам, е този човек да бъде наказан за всичките си деяния и ще го гоня до дупка!!!

- Ти не пожела да публикуваме името ти - защо, от кого се страхуваш и срамуваш най-вече?
- Напротив! Аз няма от какво да се срамувам! Този изрод трябва да получи заслуженото. А името - просто от лични съображения - не искам да тревожа близките и познатите си.

http://novinata.org/

Майка на две деца от Ловеч: Полицай ме изнасили

ИЗРОДИ: Педофилът Станимир призна за клиповете в Ask.fm

Стратиева пред БЛИЦ: Нападателят ме душеше, цялата бях в кръв!

Жена отряза главата на свой изнасилвач, за да спаси честта си (ВИДЕО 18+)

Педофил, пребил и изнасилил 10-годишна, се споразумя за 16 месеца

Свекърва продава 16-годишна българка на четирима азиатци, те я изнасилват Япония изпълни две екзекуции и бе порицана

Непознат изнасили 15-годишно момиче в Хисаря

Арестуван е сексуален изверг, изнасилил 29 жени с отрязани глави

Четирима тийнейджъри блудстват половин година с 10-годишно момиченце в Шумен
 


Сходни връзки

Танцьорката Т. Х.: Игор Берлин ме дрогира и изнасили, после викна и приятелите си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди