изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:05 EET
Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/    
Любопитно Не знаем дали е истина, че всички мъже изневеряват, но можем да насочим очакванията си според тяхната дата на раждане. Астролозите са твърдо убедени, че има силна връзка между зодиакалния знак на мъжа и склонността му към изневяра. Ето кои са най-големите неверници! Ако все още не сте открили своето момче сред първата част от Зодиака на неверниците, не бързайте да се радвате, че той е мъж за пример! Може и да е, а може и да го припознаете някъде тук! Четете и анализирайте!

Овен
През главата на мъжа овен дори не може да се прокрадне мисъл за залитане в страни, когато е истински влюбен. Успеете ли да плените сърцето му, бъдете сигурни, че той ще е напълно погълнат от чувствата си към вас и изобщо няма да има време да се занимава с мимолетни флиртове. Още повече, че господата родени под този знак, отлично знаят какво биха изгубили, затова и рядко рискуват. С две думи – мъж-мечта!

Телец
И те като овните, не преследват целите на Казанова и не се подават лесно на изкушения. Но! Мъжът Телец изобщо не бърза да намери Единствената. Предпочита да има отворени отношения с повече партньорки. Затова и съществува голям риск, вие да сте поредното опитно зайче в живота му. Открие ли обаче във вашите очи любовта, трудно би се омаял от друга.

Близнаци
Точно, когато решите, че сте успели да опитомите Близнака, бъдете сигурни, че има нещо гнило! Естественото поведение на господата родени под този знак е честа смяна на настроения, мисли и емоции. Когато ви изглежда като най-улегналият мъж на света, най-вероятно вече не сте единственият обект на мислите му.

Рак
Ракът също не е такъв неверник, какъвто понякога изглежда. Той прекалено силно иска да е идеален и да припознаете истинския мъж в негово лице. Затова не би си позволил да ви разочарова. Но все пак си имайте едно наум! Ако се скарате твърде грубо, той може да се отчая и да потърси утеха другаде.


Лъв
О, Лъвът обича всички жени и то много! Но големият му проблем не е в това! Освен, че е склонен да изневери, този мъж не може да си държи езика зад зъбите. Не би пропуснал да се похвали колко красива мацка е забил. Затова, ако вашият Лъв някога е кръшнал, е въпрос на време някой да пропее!

Дева
Да покорите сърцето на мъжа Дева изобщо не е лека задача. Той е капризен що се отнася до избора на половинка, но успеете ли да го плените, може да спите спокойно! Тези господа са известни със своето постоянство и висок морал. Не се впечатляват лесно, затова и сексът на всяка цена, не е приоритет в живота им.

Везни
Везните трудно могат да бъдат хванати в крачка. И не защото не се поддават на изкушения, а защото умело прикриват следите си. Мъжете родени под този знак, знаят как да направят така, че половинката им изобщо да не заподозре изневяра. Те й дават нужното внимание, нежност и любов, като това изобщо не им пречи да кръшкат от време на време.

Скорпион
Доста опасна зодия! Като се има предвид, че тя е и най-сексуалната сред Зодиака, не се учудвайте, ако някой ден спипате най-добрата си приятелка в леглото на мъжа Скорпион. Той е способен да съблазни и най-трудната дама, но най-лошото е, че изобщо не обича да признава грешките си. Ще отрича до последно, ще лъже нагло, ще упреква вас, но никога няма да падне на колене за прошка.

Стрелец
Жаждата му за приключения, прави рискът от изневяра твърде голям. Често пъти, когато хареса някоя жена, Стрелецът изобщо не се замисля, той действа. А след това заявява: „Ами, така се случи!“. Единственото успокоение, което можем да получим е, че господата родени под този знак, бързо губят интерес, ако не са истински влюбени. Или с други думи – поне няма да си хване постоянна любовница!

Козирог
Това е зодията на плановете. Представителите й рядко действат импулсивно. Те дълго обмислят постъпките си и преценяват внимателно всяка подробност. Това се отнася както за избора на постоянен партньор, така и за евентуална изневяра. Лошо е, че ако реши да кръшне, значи има нещо по-силно от сексуално привличане.

Водолей
Водолеят не си пада по играта на криеница, затова и не е склонен да върши потайни неща. Всъщност на него му отнема повече усилия да прикрива изневярата, отколкото да й се наслаждава.

Риби
Уж са влюбчиви, но така както ви свалят звезди, така и въртят очи! Мъжът Риби е абсолютният мечтател и често във фантазиите му присъстват други жени. Големият му недостатък е, че е склонен не само да се отдава на безразборни връзки, но и да сравнява партньорките си. Затова не се учудвайте, ако някой ден ви каже : „А някои жени не са толкова сприхави като теб!“

http://www.beu.bg

Каква жена си според индианския хороскоп?


 


Сходни връзки

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди