изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:30 EET
Как да не плашите жените. Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап    
Любопитно Вие може да сте уверени, привлекателни и интелигентни, но въпреки това да се провалите още в началото на така наречения тест „зараждащите се отношения”. Стартът на взаимоотношенията между жената и мъжа е много важен и определящ момент. Затова вашата цел е да се представите в най-добрата си светлина, като същевременно показвате истинската си същност. Австралийката Саманта Брет е изключително успешен и популярен автор и медиен коментатор по темите, свързани със секса, срещите и връзките. Тя подрежда пет грешки, които мъжете правят в началото и с които плашат жените. Ето и кои са те:

1. Престаравате се

Жените не само, че обичат комплиментите, те направо ги обожават. С една малка подробност – обожават ги, когато усещат, че наистина са си ги заслужили. Така че не прекалявайте с излишно количество комплименти. Разбира се, нормално и дори желателно е да споменете нещо, което ви е направило впечатление у дамата срещу вас. Бъдете мили, но не преигравайте. Жените усещат, когато не сте искрени.

Също така е важно да имате собствено мнение, което да умеете да изразявате деликатно. Ако за всичко (в кой ресторант да се видите, какво вино да пиете и др.) се съгласявате с жената, това автоматично ще я направи предубедена – или не ви пука много за срещата или се правите на ненужно мил, за да я впечатлите.

2. Фокусирате се прекалено върху секса

Ясно е, че първоначално мъжете гледат на жената като сексуален обект. И всъщност всяка жена би се обидила, ако мъжът не иска да прави секс с нея. Но ако искате да завържете по-сериозни отношения с дамата, с която се виждате, не натрапвайте сексуалните си желания към нея още в началото. Все пак първо трябва да се опознаете. Сексът е естественият завършек на нещата и той ще се случи по-скоро, отколкото си мислите, стига да не показвате, че искате само това.

3. Обсебвате я

Вашата нова тръпка е на бар заедно с приятелки или колеги и не сте се чували от няколко часа. Вие сте сами вкъщи и мислите за нея. Започвате да ѝ звъните, а ако не ви вдигне, пишете sms-и и дебнете профила ѝ в социалната мрежа. Не си мислете, че тя ще намери поведението ви за сладко, напротив – то би я изнервило и подразнило. Колкото и да ви е неприятно, задръжте емоциите си за себе си и покажете на жената, че уважавате правото ѝ на личен живот.

Стиснати сте

Повечето съвременните жени обичат да разчитат на собствените си сили – да плащат сметките си сами, да си позволят вечеря в изискан ресторант или някоя скъпа чанта. Въпреки това никоя жена не обича стиснатите мъже. Мястото, на което ще я заведете, е показателно. Разбира се, никой не казва, че трябва да надхвърляте възможностите си и да отидете в ресторант, където бутилката вино струва колкото седмичното ви възнаграждение. Но не трябва и да я водите на някое посредствено място, за да не изхарчите много пари. Биологично жените са устроени така, че те търсят мъж, който може да се грижи за тях. Така че покажете уважение към дамата си и вечеряйте в някой хубав и не чак толкова претенциозен ресторант.

Говорите за бившата

Жените се плашат от мъже, които все още не са преодолели бившата си приятелка. Това е знак, че мъжът е с емоционален и психически товар и че определено ще му е трудно да започне нормална връзка точно в този момент. Никоя жена не мечтае да бъде в ролята на бавачка, на чието рамо мъжът да се оплаква и хленчи. Жените не искат да слушат колко прекрасна е бившата ви приятелка или колко се радвате, че сте се отървали от нея. Нито похвали, нито обиди. Всъщност най-добре запазете мълчание по темата поне първите три-четири срещи. http://www.tialoto.bg/

 


Сходни връзки

Как да не плашите жените. Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди