изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:39 EET
Какъв си според календара на маите    
Хороскоп

Маите са една от най-древните и загадъчни цивилизации обитавали Земята. Благодарение на познанията си по астрономия и математика, те са успели да създадат собствен хороскоп, който и до ден днешен удивлява астролозите със своята точност. Хороскопът на маите има 13 знака, като всеки знак представлява различно животно от екосистемата. По този начин маите са обяснявали различните индивидуалности, но и са умеели да предсказват бъдещето. Един малко по-алтернативен прочит на тази цивилизация, не толкова абсурден като т.нар край на света (както знаем, всяко нещо си има начало и край, а и на никой не му се иска да брои дати и години до вечността). Разбери каква зодия си, според хороскопа на маите и разчупи ортодоксалния зодиак.



Прилеп (26 юли – 22 август)
Прилепът е защитникът на дома и глава на семейството. В любовта той е постоянен, но често преминава през различни етапи. За жените от този зодиакален знак е много важно за запазят своята независимост и имат своите моменти на усамотение. Затова половинката на Прилепа трябва да бъде равностойна във всяко едно отношение, да има собствен живот и интереси. Във връзките, жените търсят преди всичко сигурността и уважението на партньора си.

Скорпион(23 август – 19 септември)
Представителите на тази зодия предпочитат да демонстрират открито своите чувства, но не с думи, а с действия. В общи линии те са лоялни, верни и изискват същото и от половинката си. Според маите тази зодия е надарена с „ Дарът на паметта“ – те помнят всичко – и доброто и лошото. Доброто – ще бъде възнаградено, но лошото няма да остане безнаказано. Скорпионът никога не прощава изневярата и лъжата.

Елен (20 септември – 17 октомври)
Елените са романтични натури. Те предпочитат розите, дългите обяснения в любов и ed6da1af56сантименталностите. Ако се влюбят истински, много трудно могат да забравят човека, ограбил сърцето им. А да се опитате да ги промените – е невъзможна задача.

Сова (18 октомври – 14 ноември)
Совите са влюбчиви натури и обикновено лесно отдават чувствата си, докато намерят подходящия партньор. Представителите на този зодиакален знак не винаги избират внимателно обекта на своите чувства и това понякога води до разочарования.

Паун (15 ноември – 12 декември)
Ако Паунът те избере за свой приятел, значи наистина си специална личност. Приятелите на Пауна винаги са така забележителни, какъвто е и той. В любовния си живот, Паунът обича да бъде обожаван и възхваляван от своя партньор.

Гущер (13 декември – 9 януари)
Гущерите са спокойни и уравновесени хора. Те предпочитат усамотението и тишината и не обичат да вдигат много шум около себе си. В любовта да изключително лоялни и предани и прощават лесно грешките на партньора.

Маймуна ( 10 януари – 6 февруари)
Във взаимоотношенията с половинката си, Маймуните не са толкова добри, колкото в приятелството. Те искрено искат да бъдат верни да се отдадат само на един човек, но … За да задържиш жена от този зодиакален знак, трябва постоянно да я изненадваш, да бъдеш креативен и да запазиш малко мистерия. Любопитството е слабото място на Маймуната и я предизвиква да продължава да търси.

Ястреб (7 февруари – 6 март)
Ястребът се влюбва веднъж и завинаги. Първата любов за него, най-вероятно ще остане единствена. Дори и да има следващи връзки, част от него ще остане скрита, без никога да се отдаде напълно на партньора си.

Ягуар (7 март – 3 април)
Когато е влюбен, ягуарът ще използва всичките си техники докато не попаднеш в неговите мрежи. Ягуарът носи славата на изключителен любовник, той е властен и знае как да контролира противоположния пол.

Лисица (4 април – 1 май)
Представителите на този знак за нежни и любящи. Те никога не биха забравили годишнина или рожден ден. Те са спокойни хора и рядко се ядосват, предпочитат да отстъпят и да размислят преди да действат. Лисицата ще ви изненада със своята сила и загриженост, но и с много сантиментални моменти.

Змия (2 май- 29 май)
Змиите са здраво стъпили на земята хора, които държат на кариерата си. Въпреки това, когато стане въпрос за любов – тя се превръща в необходимост за тях. Змиите са романтични, но когато се влюбят те постепенно обграждат половинката си и без да я искат я задушават.

Катерица (30 май – 26 юни)
Представителите на този знак са енергични и магнетични хора, но когато се влюбят истински те падат в краката на любимия. Те могат да омаят половинката си с малки жестове като букет цветя, поема… Катериците са поети и мечтатели, те могат да се превърнат в сърцето на всяка компания без усилие.

Костенурка (27 юни – 25 юли)
Костенурките са спокойни и понякога колебливи хора. В любовта са несигурни до последния момент и никога не правят първата крачка. Ако търсите взаимоотношения с костенурка не губете време и му разкрийте първи чувствата си.

http://cool2girls.alle.bg

СТАРТИРА НОВ САЙТ: http://www.cluberr.com/bg/

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

Сексуалните тайни на жените според зодията

САМО ЗА МЪЖЕ: АЗБУКА НА ЛЕТНИТЕ СВАЛКИ

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Митологичен хороскоп

 

 


Сходни връзки

Какъв си според календара на маите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди