изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:31 EEST
Диетата на Ан Хатауей    
Здраве Ан Хатауей е вегетарианка, но за ролята на жената-котка в „Батман Черният рицар: Възраждане“ спазва строга диета и тренира усилено. Диетата на Ан Хатауей е изготвена специално за нея от звездната диетоложка Джаки Келър.

Какво коства да облечеш черен кожен костюм по тялото и да се появиш пред милиони на големия екран? Много интензивни тренировки и много строга диета. Дори изисканата Ан Хатауей първо подготвя фигурата си и тогава „се мушка“ в костюма на жената-котка. Вегетарианката е на постоянен балансиран режим, но специално за ролята на жената-котка в Батман Черният рицар: Възраждане спазва строга диета и тренира усилено. Диетичният й режим е специално изготвен за нея от Джаки Келър, популярна звездна диетоложка.

Диетата на Ан Хатауей включва предимно пълнозърнести храни за контрол на кръвната захар, авокадо, бадеми, сусам, тъмен шоколад, червени и оранжеви зеленчуци, които са богати на антиоксиданти, зеленолистни зеленчуци, джинджифил и куркума. За да поддържа високи нивата си на протеини, които изграждат мускулатурата, залага на интензивни тренировки.

Някои от любимите ястия на актрисата са мисо супа, сандвич с темпе, авокадо и хляб без глутен, фритата с белтъци, вегетариански яйчени рулца. Звучи супер здравословно, но Келър твърди, че Ан Хатауей е „шокоманиачка“ и обожава да похапва шоколадови бисквитки без глутен, брауни, мраморна торта и шоколадово смуути с бадемово мляко. Докато снима „Батман Черният рицар: Възраждане“ Келър следи актрисата задължително да има десерт, за да не гладува.

 Ан Хатауей / Ан Хатауей /

За да е заредена с енергия, Ан Хатауей яде на всеки 2-3 часа, общо между 1500-1800 ккал дневно. Това включва около 6-7 хранения плюс супа или салата. Тъй като целта е да остане слаба, но да е стегната и тонизирана, непрекъснато трябва да зарежда организма си с енергия. Ако огладнее, любимият й снак е нискомаслено фъстъчено масло със сушени плодове.

Келър съветва още зеленчуците да покриват половината от храненето, а другата половина да е разделена между протеиновите и въглехидратните храни. Задължително е пиенето на много вода, която е важна за метаболизма. Друг съвет от диетоложката е поне временно да се ограничи консумацията на червено месо, за да се ограничи консумацията на наситени мазнини, като се замести със сьомга, сардини, пъстърва и други риби, богати на омега-3 ненаситени мастни киселини.

http://dieti.rozali.com

А най-сексапилната брюнетка е...

Кои са най-сексапилните жени в света

"Речта на краля" е филмът на годината

5 милиона мъже избраха най-желаната жена

 

 


Сходни връзки

Диетата на Ан Хатауей | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди