изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:04 EET
Каква сте-"кучка", или "добро момиче"?    
Любопитно Жените често са вманиачени в в начина, по който искат да бъдат приемани в обществото, особено, когато става въпрос за “добро момиче-лошо момиче”. Дълго време са притеснявах, че създавам впечатление на “кучка” и поради тази причина станах неуверена и свита. Когато попитах съпруга си, какво у мен го е привлякло най-силно, когато сме били гаджета, той ми каза, че това е било впечатлението, че съм самостоятелна и уверена жена , която успява да се справи с трудностите в живота.

Толкова съм му признателна, че точно тази част от мен е разбрал по този начин, защото според моето разбиране, това беше моята същност като “кучка”, страната от характера ми, от която се опитвах да избягам и да скрия дълбоко в себе си. Това ми костваше доста усилия и минимален резултат.

По-късно разбрах: можеш да бъдеш “кучка” и “добро момиче” едновременно и да не влизаш във вътрешни противоречия със себе си. Малко, или много, всяка жена е “кучка” и “добро момиче” в различно съотношение и вариации. Същото се отнася до мъжете, те могат да са “добри момчета”и “лоши момчета” едновременно. Приятелят ти може въобще да не говори обидни думи примерно, но да играе на компютърни игри , които са изпълнение с насилие-това е неговата външност. Баща ми вкъщи беше мил и грижовен, а когато отидеше на работа, беше голям “цербер” с подчинените си.
Моля ви, не се плашете от двете си страни и не се опитвайте да прикриете едната от тях, приемете ги и ще се учудите от резултатите! Ще осъзнаете, че животът ви ще стане по-пълноценен и богат, когато спрете да се заклеймявате като “добро момиче”, или “кучка”. Това са само етикети, които най-вероятно ви пречат. Може би просто трябва да се отдадем на емоциите и да слушаме сърцето си.
Ако се чувствате наранени, когато шефът ви критикува, може би ще трябва да поработите над това, защо думите му ви нараняват. Дали заради високите си очаквания, които сте имали към идеята и тя не се е възприела добре, или заради това, че не сте я презентирали достатъчно добре и затова е била отхвърлена? Следващият път променете отношението си, за да избегнете вътрешният дискомфорт, който би се получил при евентуално отрицание от страна на когото и да било.
Не позволявайте да ви поставят етикети, или вие самите да си поставяте етикети, които да ни определят като “кучка”, или “добро момиче”, защото ако се приемете само по единият начин, това ще ви коства много и ще се чувствате ужасно нещастни, повярвайте. Ако обаче откриете причината, която ви кара да се чувствате по един, или друг начин, това ще ви помогне да се чувствате пълноценни и щастливи и ще излизате удовлетворени от трудни ситуации.
И така , не сте “кучки” и никога няма да бъдете, както не сте “добри момичета” и никога няма да бъдете! Вие сте си вие и затова сте толкова неотразими, уникални! http://www.zajenata.bg

Любимата напитка показва лъв ли си в леглото

Косата показва какво липсва на организма

Какъв тип любовница сте?

Лицето показва отношението ни към секса

Каква сте в любовната игра според зодията

Характерът според цвета на маникюра

Овенът убива най-много

Рими по прашки

Защо мъжете обичат лоши момичета?

Жените в червено подлудяват мъжете

Кльощави или пухкави жени жадуват мъжете

Най-красивото женско присъствие в кандидат-депутатските листи

Направиха златно пакетче за чай, украсено със 180 диаманта

 

 


Сходни връзки

Каква сте-"кучка", или "добро момиче"? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди