изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:02 EEST
Най-вдъхновяващото бельо в света за 2012 беше избрано в Шанхай    
КитайСъс зрелищния старт на Седмица на модата в Шанхай, на 19 октомври 2012 се проведе и международният финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2012. Над 500 гости бяха посрещнати в световно известния Музей на изкуствата „Миншенг“ в Китай. Вдъхновени от тазгодишната тема „Дракони и пеперуди“, 31 финалисти от цял свят представиха своите дизайнерски творения на модния подиум и разкриха уникалния дизайн на моделите си пред огромната аудитория от ценители на модата, сред които световноизвестни знаменитости, международни и китайски медии.

Вдъхновяващите дизайнерски творения на финалистите бяха оценявани от жури с изтъкнати представители на модния елит: главният редактор на италианското издание на „Вог“ – Франка Созани, дизайнерите Ума Вонг и Матю Уилямсън, китайската актриса и певица Карен Мок, както и световноизвестният китайски фотограф Уинг Шия – автор на специалната фотосесия за конкурса тази година.


Победителите в конкурса са:

1-во място: Шаан Уайтфут от Великобритания с модела Ecliptic Renewal

2-ро място: Алла Полозенко от Италия с модела Dragon & Butterfly Infinity

3-то място: Лука Беке от Унгария с модела Reborn Warrior

Освен българската финалистка – Елена Златева, която спечели онлайн гласуването и достойно представи страната ни, преки впечатления от световния финал на конкурса има и проф. Любомир Стойков. Специално пред него победителката Шаан Уайтфут сподели, че веднага се е вдъхновила от темата „Дракони и пеперуди“, защото проектите й са нежни, женствени и деликатни и именно в такава насока иска да се специализира. Нейният модел пресъздава първия цикъл на метаморфозата – яйцата на пеперудите, чиито изображения са вградени в материята.

Най-силно вниманието на проф. Любомир Стойков все пак е било привлечено от италианския модел и от модела на Сингапур. Относно критериите за оценка дизайнерката Ума Вонг споделя пред него, че на първо място за нея е: „дизайнът и на второ – човекът зад него – от къде идва, каква е културата му, какво усещане има, също така какви са бъдещите му планове, за какво се бори.“

Председателката на журито от своя страна – уважаваната Франка Созани, главен редактор на италианския „Вог“, споделя: „Това решение беше голямо предизвикателство за всички нас. Фантастичните творения, които са достигнали международния финал и се борят за тази уникална награда, са богати на вдъхновение и са реално доказателство за високото качество на дизайна“.

http://www.az-jenata.bg

Любимият ни цвят издава част от характера ни

Миранда Кер по бикини за Victoria's Secret

“ТАНЦЪТ НА ДРАКОНА” НА ЕЛЕНА ЗЛАТЕВА ПОБЕДИ В ОНЛАЙН КЛАСАЦИЯТА НА TRIUMPH INSPIRATION AWARD 2012

Секси визия и авангардни кройки в есенната колекция SHAPE SENSATION на Triumph

Нова мода при тениските

Миранда Кер чисто гола в естетска сесия (СНИМКИ 18+)

Стела Макартни пуска колекция еко бельо

Сутиен за 1 милион долара

Жените имат средно 34 чифта бельо, 14 от тях - за специални случаи

Сутиени и бикини на 500 години промениха историята на бельото

Жена скочи от самолет, за да тества...сутиена си

 


Сходни връзки

Най-вдъхновяващото бельо в света за 2012 беше избрано в Шанхай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди