изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-06-06 @ 20:58 EEST
Шефки в секса    
Любопитно Ако си мислите че ви трябва Тарзан в леглото, по-добре си помислете малко повече. Въпреки фантазиите ни за Дон Дрейпър или Крисчън Грей, по-вероятно е някой Майкъл Сера да е способен да ни задоволи най-много в сексуален аспект.

Ново проучване от Йейл, публикувано в изданието Sex Roles (да, има и такова) констатира, че мъжете, които имат нужда да бъдат доминантни по време на секс, се чувстват по-некомфортно да питат жените за сексуалните им нужди и да обсъждат своите собствени потребности. 

Ако мъжете робуват на стереотипи за поведението си, те се справят по-зле в леглото

Проучването е разгледало интимното поведение на 357 жени и 126 мъже на възраст от 18 до 29 години, всички от тях хетеросексуални и сексуално активни. Въпросите са били свързани с тяхното самочувствие и увереност между чаршафите.

Освен това, учените са изследвали подкрепата на студентите за неравенства в социалната структура и йерархиите въз основа на тяхното съгласие с твърдения като: \\"Нормално е някои групи да имат по-голям шанс в живота от други\\" и \\"Мъжът трябва да диктува какво се случва по време на секса\\".

(Възприемането на подобни идеи за силата и властта се свързва със сексизма, негативни отношения към правата на жените и по-висока степен на толерантност спрямо сексуално насилие.)

Оказва се, че придържането към традиционните полови роли може да навреди на мъжкото самочувствие и да предизвика по-висока склонност към избягване на употребата на презервативи.

В залата, в която се провеждало проучването, като част от експеримент е имало поставена купа с презервативи за жени и знак, на който е било написано: \\"Защитете себе си и партньора си. Моля, вземете си безплатни женски презервативи\\". Колкото по-силни са били традиционните убеждения за динамиката на властта у респондентите, толкова по-малка е била вероятността те да вземат безплатен женски презерватив, твърдят изследователите.

Женският презерватив бива отхвърлен като форма на \\"контрол на дамите\\" в секса

Ала преди да започнем да спорим дали всичко това е по вина на мъжете, жените, които възприемат традиционната женска роля в спалнята също съобщават за по-ниско сексуално самочувствие - освен това, при тях вероятността да си вземат безплатен презерватив също е била по-малка. В крайна сметка, дори и да не ги използват, тези неща са скъпи. Какво им пречи да си вземат?

\\"И при двата пола убеждението, че мъжете трябва да доминират в секса може да редуцира интереса към женски презервативи, защото те са насочено към жените средство за защита и могат да бъдат счетени за нарушаващи нормата или вярването, че мъжете трябва да контролират в секса,\\" обясняват учените. 

Какво става, когато и двата пола са неориентирани в интимните ситуации

Вярно е, че момчетата невинаги знаят от какво се нуждаят жените в леглото и трябва да питат отвреме навреме. Ала най-общо казано, жените също невинаги знаят какво искат. Точно тогава фантазиите за Дон Дрейпър и Крисчън Грей стават неконтролируеми. То е като слушането на радио.

Не е толкова добро, колкото сам да си избираш музиката, обаче понякога на жените не им се занимава да разбират какво точно им се слуша. Просто им дайте някакъв лигав поп!

Като цяло, проучването показва, че мъжете в по-голяма степен от жените са фиксирани върху традиционната мъжка роля в спалнята: \\"Жените-респонденти в по-малка степен от мъжете вярват, че силният пол трябва да доминира в леглото\\". Успокойте се, момчета. Пак ще ви обичаме, стига да ни оставяте и ние да сме отгоре отвреме навреме.

http://www.webcafe.bg

Какво издава любимата ви секс поза за вас /18+/

Крем за девственост предизвика дебати за секса в Индия

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

Неговият стил в секса

Неудовлетворените в секса мушици пият повече алкохол

Каква сте в любовната игра според зодията

Кое увеличава женското удоволствие в секса?

Мъжът е дръжка, жената - топка

Интересни факти за секса

 


Сходни връзки

Шефки в секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди