изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:05 EEST
Защо младите мъже си падат по каки?    
Любопитно Можете ли да си представите, че дори на 50-годишна възраст ще излизате с мъж, който е с 10, 15 и дори 20 години по-млад? Ако отговорът е \"Не\", помислете пак. Оказва се, че по-възрастните жени имат особен магнетизъм, който привлича дори по-млади мъже, че дори и жени.   Къде се крие тайната? Ето няколко обяснения по въпроса:


 
  1. С възрастта вие все повече опознавате себе си – това означава, че и самочувствието ви има на какво да стъпи. Една привлекателна жена става още по-желана, когато излъчва самочувствие и самоувереност. Тя се оплаква по-малко и се нуждае от по-малко грижи. За сметка на това времето, прекарано с нея, е по-смислено и ценно.
  
  2. Възрастните жени вече лесно могат да изглеждат по-млади. За разлика от мъжете, жените имат на разположение много на брой и различни по вид продукти, които подмладяват и разкрасяват. Съответно една жена на средна възраст може спокойно да изглежда с няколко години по-млада. А благодарение и на правилния тоалет – ето че вече говорим за един нов човек.
  
  3. Жена с повече години зад гърба си означава човек с повече опит. Тук включваме и опита в леглото. От една страна, за един мъж би било предизвикателство да се постарае да задоволи една жена, която вероятно е изпитала повече от него досега. От друга страна, вие самата можете да му споделите някои подробности от личните си преживявания – той със сигурност няма да откаже да научи нещо ново.
  
  4. Младите жени са сякаш понесени от течението на общественото мнение, че човек е пълноценен, ако се е образовал, създал е семейство и гледа дете. Точно това малко или много плаши мъжете, които поставят сватбата или сериозното обвързване в не толкова близкото бъдеще. 50-годишната жена няма закъде да бърза и някак предразполага мъжа до себе си да се наслади спокойно на всеки момент от връзката им, без да се притеснява от развоя на нещата. Тя му предлага чудесна възможност за общуване и романтика без натиск и без намеци за женитба.
  
  При всички случаи трябва да бъдете реалисти – дългосрочната връзка с по-млад мъж не е изключена, но рядко се стига до сериозни взаимоотношения. В един момент може би той ще изгуби интерес и ще търси приключения с друга жена – неопитна и непредсказуема. Може би вие ще прекъснете нещата, защото колкото и голямо да е привличането, годините си казват думата и може би ще пожелаете мъж с повече опит от вас самата. Важното е и двамата да се насладите на романтиката и да изживеете докрай красивите споделени моменти.

http://erotic.erogance.eu

Онлайн свалки! Как да общуваме с дамите в интернет!

Проверяват бюста на кандидат-стюардеси

Хакинен залюби девойка от пилона

10 правила за успешна връзка

Хвани си кака, да те отрака...

Кръвната група определяла сексуалността на човека

Мъж принуден да се разведе заради сън

Женските недостатъци, които мъжете харесват

Мъжете все пак предпочитат брюнетки

Жените си падат по тъмнокожи, а мъжете – по блондинки!

 


Сходни връзки

Защо младите мъже си падат по каки? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди